reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Hej dziewczyny, u mnie dziś 19 dc i pojawiło się więcej śluzu [emoji7]
Nie czuję się na ciążę, ale nadzieję mam. Jeszcze 7 dni do @. Jak nie przyjdzie to będę testować.
Będę niestety rozczarowana jak @ przyjdzie, bo dalismy z siebie wszystko, jak narazie wszystko wskazuje na @. [emoji17][emoji17][emoji17]

reklama
Nie czuję się na ciążę, ale nadzieję mam. Jeszcze 7 dni do @. Jak nie przyjdzie to będę testować.
Będę niestety rozczarowana jak @ przyjdzie, bo dalismy z siebie wszystko, jak narazie wszystko wskazuje na @. [emoji17][emoji17][emoji17]

Uda się tym razem na pewno trzymam mocno kciuki 🤗👌😍

U mnie też 7 dni do @. Czyli jak nie przyjdzie to testujemy razem [emoji3526]

Ja dziś 31 DC i zaczynam chyba panikowac. Tak naprawdę nie wiem kiedy była owu. Progesteron w 25 DC był 23.24 ng/ml. Testować chce w środę lub czwartek. Jakoś stres mnie bierze i pewnie będę latać do toalety co chwilę 🤪🤦
Obiecujący wynik 😊 ja badalam proga w 21dc i wyszedł 18 a za 6 dni juz dwie kreski , życzę Ci tego samego 😊😊
Spokojnie szyjka wysoko ladnie zamknieta bolu brak na bete pojade w czwartek to sie dowiem co jest (nie nastawiam sie spokojnie na luzie daje sobie czas do lutego [emoji6] ) mam juz dziecko gdybym nie miala to bym panikowala [emoji6][emoji848]
Tez widziałam tam kreskę, beta wyjaśni powodzenia 😊

A ja dziewczyny jestem swiezo po wizycie u endo. Dostałam większą dawkę euthyroxu, na czas ciąży mam brać bo potrzebuje więcej hormonów ale po porodzie pewnie nie będzie trzeba. Nie jest tak źle jak myslalam ,kazano mi się nie martwić i jestem lepszej myśli. Jeszcze jutro wizyta u gin, dam znac jaki jest mój pęcherzyk 🥰

Uda się tym razem na pewno trzymam mocno kciuki [emoji847][emoji108][emoji7]
Dzidziuś z maja mi się marzy! Ale z każdego innego miesiąca też przyjmę bez gadania! [emoji7][emoji7][emoji7]
U mnie też 7 dni do @. Czyli jak nie przyjdzie to testujemy razem [emoji3526]
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Obiecujący wynik 😊 ja badalam proga w 21dc i wyszedł 18 a za 6 dni juz dwie kreski , życzę Ci tego samego 😊😊

Tez widziałam tam kreskę, beta wyjaśni powodzenia 😊

A ja dziewczyny jestem swiezo po wizycie u endo. Dostałam większą dawkę euthyroxu, na czas ciąży mam brać bo potrzebuje więcej hormonów ale po porodzie pewnie nie będzie trzeba. Nie jest tak źle jak myslalam ,kazano mi się nie martwić i jestem lepszej myśli. Jeszcze jutro wizyta u gin, dam znac jaki jest mój pęcherzyk 🥰
Już miałam raz ponad 19 i ponad 21 i nic z tego, teraz rzeczywiście dość wysoko, ale wiem że jak zatestuje będzie biel.

reklama
Do góry