Dziewczyny, przepraszam za spam, ale już glupieje. To chyba nie może być tylko fabryczna?!
Widze!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, przepraszam za spam, ale już glupieje. To chyba nie może być tylko fabryczna?!
Ale superTo u nas bardzo podobnie
On 18 i prawie 15
Ja prawie 15, 13, 10 i wspólna corka 20 miesięcy
Dziewczyny jutro kolejne usg.
Jestem bardzo pozytywnie nastawiona i jestem pewna, że wszystko będzie dobrze, bo dlaczego miałoby nie być?
Kolega z pracy dziś mi powiedział, co dzień to ładniejsza jesteś, nie jesteś przypadkiem w ciąży? [emoji16][emoji16]
Naprawdę mam dziś świetny humor! Wczoraj po pracy poleciała mi łezka jak przytulił się do mnie mąż. Njr wiem dlaczego, normlanie rozkleiłam się, ale dziś rano wstałam z podwójną siłą!
Też widzę tam kreskę! Gratulacje [emoji304][emoji3590]
Żaden.A ja mam pytanie o moje testy owu, czy któryś z nich choć trochę jest bliżej pozytywu?
Jak na każdego z nich patrzyłam po pięciu minutach to domyślam się że negatyw. Ale to też bardzo prawdopodobne bo owu może być tak A 3 dni
Więc będę robić dalej
Ślubu nie mamy, bo ja kiedyś sobie powiedziałam, ze nigdy nie bede go chciała mieć, i się tego trzymam.Ale super
A ślub macie?
Ja w ogóle była i twój były?
Ja jak mam okres w sensie plamienie tylko 3 dniowe w terminie miesiączki to panikuje ze coś jest nie tak a jak bym miała takie długie okresy to chyba bym już siwa była jak bym tyle dni w miesiącu krwawiła.Miewalam kiedyś takie okresy. Miesiąc w miesiąc dwa tygodnie. Idzie z tym żyć.
Teraz mam 8 dni miesiąc w miesiąc od dwóch lat i też daje radę
No u nas to trochę świeża sprawa.... Była buntuje trochę dziewczyny a one lubią z nami spędzać czasŚlubu nie mamy, bo ja kiedyś sobie powiedziałam, ze nigdy nie bede go chciała mieć, i się tego trzymam.
Z moim byłym mam bardzo poprawne stosunki, przyjacielskie, bo rak tez sie rozstalismy, za tp M z byłą...ciężko, dopiero co wygrał sprawe o opieke nad synem w sądzie. Ale w sumie my juz dawno nie jestesmy ze swoimi partnerami byłymi
Moze to 2 owulacja? U mnie w tym miesiacu chyba tak bylo... w terminie @ mialam owu z drugiego jajnika... czekam na testKurde dziewczyny, od wczoraj wieczorem mam mnóstwo takiego mleczno-przezroczystego śluzu i do tego wczoraj mi tak wieczorem dawał we znaki jeden jajnik, że nie mogłam się do spania ułożyć dziwne, bo zawsze te 2-3 dni przed @ to sucho cały czas sobie powtarzam, że to tylko głupia głowa, ale ten śluz to mnie mega zaskoczył jestem jakieś 12 dpo