reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny wracam tutaj, dzisiaj 4 +5 ciąży i zaczęłam krwawić. Jednak niska beta mimo prawidłowego przyrostu nie zwiastowała zdrowej ciąży. W sobotę beta była 27,4, zrobiłam dzisiaj i jest 24,2. Podbrzusze boli, krew leci jeszcze niezbyt intensywnie, ale zdecydowanie nie jest to plamienie. Jak cholernie trudno jest zrobić dziecko...

Dziewczyny wracam tutaj, dzisiaj 4 +5 ciąży i zaczęłam krwawić. Jednak niska beta mimo prawidłowego przyrostu nie zwiastowała zdrowej ciąży. W sobotę beta była 27,4, zrobiłam dzisiaj i jest 24,2. Podbrzusze boli, krew leci jeszcze niezbyt intensywnie, ale zdecydowanie nie jest to plamienie. Jak cholernie trudno jest zrobić dziecko...
Jedź na sor!

Pojechałabym na sor. Mimo wszystko się zbadać i zasięgnąć opinii jakiego kolwiek lekarza.

reklama
Jezeli masz potwierdzona ciaze i dzieje sie cos zlego to jak dla mnie jedzie sie na sor. Jezeli nie ma mojego lekarza w przychodni...
Pojechałabym na sor. Mimo wszystko się zbadać i zasięgnąć opinii jakiego kolwiek lekarza.
Napisałam do mojej lekarki, kazała mi zrobić dzisiaj betę i powtórzyć za 5-7 dni i napisała, że do szpitala w razie silnego bólu czy mocnego krwawienia. Ja nie wierzę w podtrzymywanie takiej bardzo wczesnej ciąży, ten zarodek nie był prawidłowy... Byle się teraz wszystko oczyściło i szybko zajść znowu 😌

Do góry