reklama
liska_94
Fanka BB :)
Dziewczyny wracam tutaj, dzisiaj 4 +5 ciąży i zaczęłam krwawić. Jednak niska beta mimo prawidłowego przyrostu nie zwiastowała zdrowej ciąży. W sobotę beta była 27,4, zrobiłam dzisiaj i jest 24,2. Podbrzusze boli, krew leci jeszcze niezbyt intensywnie, ale zdecydowanie nie jest to plamienie. Jak cholernie trudno jest zrobić dziecko...
Amur
Jedź na sor!Dziewczyny wracam tutaj, dzisiaj 4 +5 ciąży i zaczęłam krwawić. Jednak niska beta mimo prawidłowego przyrostu nie zwiastowała zdrowej ciąży. W sobotę beta była 27,4, zrobiłam dzisiaj i jest 24,2. Podbrzusze boli, krew leci jeszcze niezbyt intensywnie, ale zdecydowanie nie jest to plamienie. Jak cholernie trudno jest zrobić dziecko...
liska_94
po co?Jedź na sor!
Amur
Jezeli masz potwierdzona ciaze i dzieje sie cos zlego to jak dla mnie jedzie sie na sor. Jezeli nie ma mojego lekarza w przychodni...po co?
Chce_byc_mama_wielu
Pali w ogóle któraś papierosy? Tak tylko pytam
młoda1994
Pojechałabym na sor. Mimo wszystko się zbadać i zasięgnąć opinii jakiego kolwiek lekarza.Dziewczyny wracam tutaj, dzisiaj 4 +5 ciąży i zaczęłam krwawić. Jednak niska beta mimo prawidłowego przyrostu nie zwiastowała zdrowej ciąży. W sobotę beta była 27,4, zrobiłam dzisiaj i jest 24,2. Podbrzusze boli, krew leci jeszcze niezbyt intensywnie, ale zdecydowanie nie jest to plamienie. Jak cholernie trudno jest zrobić dziecko...
Amur
Siostra palila do bodajzeeee 6/7mies. Lekarz jej zalecil aby nie przestawla od razu bo to zle dla organizmu. Stopniowo przestaly jej smakowacPali w ogóle któraś papierosy? Tak tylko pytam
młoda1994
Ja nie pale ale moja mama przy całej 6 paliła i siostra przy 3 i dzieci wszystkie zdrowie.Pali w ogóle któraś papierosy? Tak tylko pytam
reklama
liska_94
Jezeli masz potwierdzona ciaze i dzieje sie cos zlego to jak dla mnie jedzie sie na sor. Jezeli nie ma mojego lekarza w przychodni...
Napisałam do mojej lekarki, kazała mi zrobić dzisiaj betę i powtórzyć za 5-7 dni i napisała, że do szpitala w razie silnego bólu czy mocnego krwawienia. Ja nie wierzę w podtrzymywanie takiej bardzo wczesnej ciąży, ten zarodek nie był prawidłowy... Byle się teraz wszystko oczyściło i szybko zajść znowuPojechałabym na sor. Mimo wszystko się zbadać i zasięgnąć opinii jakiego kolwiek lekarza.