reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny zazwyczaj podczytuje ale jako ze za tydzień będę testować to robię się bardziej aktywna tu standard [emoji28]

Tez właśnie kupiłam wiesiolka, fajnie ze o tym wspominacie bo kompletnie zapomniałam.

Dziewczyny jutro kolejne usg.
Jestem bardzo pozytywnie nastawiona i jestem pewna, że wszystko będzie dobrze, bo dlaczego miałoby nie być?
Kolega z pracy dziś mi powiedział, co dzień to ładniejsza jesteś, nie jesteś przypadkiem w ciąży? [emoji16][emoji16]
Naprawdę mam dziś świetny humor! Wczoraj po pracy poleciała mi łezka jak przytulił się do mnie mąż. Njr wiem dlaczego, normlanie rozkleiłam się, ale dziś rano wstałam z podwójną siłą!

Też widzę tam kreskę! Gratulacje [emoji304][emoji3590]

Gratulacje [emoji3590]
Bo jeszcze nie pogratulowałam. Będzie dobrze [emoji3590]

A ja mam pytanie o moje testy owu, czy któryś z nich choć trochę jest bliżej pozytywu? :)
Jak na każdego z nich patrzyłam po pięciu minutach to domyślam się że negatyw. Ale to też bardzo prawdopodobne bo owu może być tak A 3 dni
Więc będę robić dalej :)
Żaden.

Ale super
A ślub macie?
Ja w ogóle była i twój były?
Ślubu nie mamy, bo ja kiedyś sobie powiedziałam, ze nigdy nie bede go chciała mieć, i się tego trzymam.
Z moim byłym mam bardzo poprawne stosunki, przyjacielskie, bo rak tez sie rozstalismy, za tp M z byłą...ciężko, dopiero co wygrał sprawe o opieke nad synem w sądzie. Ale w sumie my juz dawno nie jestesmy ze swoimi partnerami byłymi 🙂

Miewalam kiedyś takie okresy. Miesiąc w miesiąc dwa tygodnie. Idzie z tym żyć.

Teraz mam 8 dni miesiąc w miesiąc od dwóch lat i też daje radę :p
Ja jak mam okres w sensie plamienie tylko 3 dniowe w terminie miesiączki to panikuje ze coś jest nie tak a jak bym miała takie długie okresy to chyba bym już siwa była jak bym tyle dni w miesiącu krwawiła.

Ślubu nie mamy, bo ja kiedyś sobie powiedziałam, ze nigdy nie bede go chciała mieć, i się tego trzymam.
Z moim byłym mam bardzo poprawne stosunki, przyjacielskie, bo rak tez sie rozstalismy, za tp M z byłą...ciężko, dopiero co wygrał sprawe o opieke nad synem w sądzie. Ale w sumie my juz dawno nie jestesmy ze swoimi partnerami byłymi 🙂
No u nas to trochę świeża sprawa.... Była buntuje trochę dziewczyny a one lubią z nami spędzać czas 🤷‍♀️

Mam pytanie do kobiet ktore teraz sa w ciazy i badaly szyjkę!!! Prosze o inf. Czy szyjka byla wysoko rozpulchniona i zamknięta w okolicy pozytywnego testu? Badam szyjke od dluzszego czasu.... dzis jest zamknieta ale nie jest twarda juz jak wczoraj tylko jakby rozpulchniona? Ale wysoko... kurcze moglam sobie przed 1 ciaza notowac bo tez badalam az poszlam do lekarza potwierdzic ciaze... a teraz nie wiem 😐 prosze kobiety o inf. ❤

Kurde dziewczyny, od wczoraj wieczorem mam mnóstwo takiego mleczno-przezroczystego śluzu i do tego wczoraj mi tak wieczorem dawał we znaki jeden jajnik, że nie mogłam się do spania ułożyć 🙄 dziwne, bo zawsze te 2-3 dni przed @ to sucho 🤔 cały czas sobie powtarzam, że to tylko głupia głowa, ale ten śluz to mnie mega zaskoczył 😱 jestem jakieś 12 dpo
Moze to 2 owulacja? U mnie w tym miesiacu chyba tak bylo... w terminie @ mialam owu z drugiego jajnika... czekam na test 😁

reklama
Do góry