reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Rozumiem. Przykro mi [emoji26] życzę abyś szybko zaszła w kolejna ciąże tym razem prawidłowaNapisałam do mojej lekarki, kazała mi zrobić tą betę i napisała, że do szpitala w razie silnego bólu czy mocnego krwawienia. Ja nie wierzę w podtrzymywanie takiej bardzo wczesnej ciąży, ten zarodek nie był prawidłowy... Byle się teraz wszystko oczyściło i szybko zajść znowu [emoji18]
Ania181818
Zaciekawiona BB
Trzymaj sięNapisałam do mojej lekarki, kazała mi zrobić dzisiaj betę i powtórzyć za 5-7 dni i napisała, że do szpitala w razie silnego bólu czy mocnego krwawienia. Ja nie wierzę w podtrzymywanie takiej bardzo wczesnej ciąży, ten zarodek nie był prawidłowy... Byle się teraz wszystko oczyściło i szybko zajść znowu
Amur
Masz super podejscie. ALE krwawienia sie zdarzaja i sa normalne a co do bety nie wiem bo robilam tylko 2x w 1 ciazy ale ja bym jechala na sor. Chocby dac luteine zrobic usg przez waginalne i wiedxiec cokolwiek...Napisałam do mojej lekarki, kazała mi zrobić tą betę i napisała, że do szpitala w razie silnego bólu czy mocnego krwawienia. Ja nie wierzę w podtrzymywanie takiej bardzo wczesnej ciąży, ten zarodek nie był prawidłowy... Byle się teraz wszystko oczyściło i szybko zajść znowu
Martxx1
Dziewczyny wracam tutaj, dzisiaj 4 +5 ciąży i zaczęłam krwawić. Jednak niska beta mimo prawidłowego przyrostu nie zwiastowała zdrowej ciąży. W sobotę beta była 27,4, zrobiłam dzisiaj i jest 24,2. Podbrzusze boli, krew leci jeszcze niezbyt intensywnie, ale zdecydowanie nie jest to plamienie. Jak cholernie trudno jest zrobić dziecko...
Bardzo mi przykro. Przy tak niskiej becie niestety na sorze nic nie zrobią. Tym bardziej, że spada.. Ja również pojechałam we wcześniejszej ciąży, czekałam 4 godziny na przyjęcie do gabinetu, w którym dowiedziałam się, żeby starać się po krwawieniu o następne.
Oczywiście nie odmawiam jechania na sor, broń Boże. Dzielę się swoim przypadkiem.
Tulę mocno!
młoda1994
Mi się wydaje że jak beta już spada to luteina będzie tylko sztucznie podtrzymywać ciąże a tak ma szansę aby oczyścić się samoistnie bez ingerencji lekarzy.Masz super podejscie. ALE krwawienia sie zdarzaja i sa normalne a co do bety nie wiem bo robilam tylko 2x w 1 ciazy ale ja bym jechala na sor. Chocby dac luteine zrobic usg przez waginalne i wiedxiec cokolwiek...
liska_94
dokładnieMi się wydaje że jak beta już spada to luteina będzie tylko sztucznie podtrzymywać ciąże a tak ma szansę aby oczyścić się samoistnie bez ingerencji lekarzy.
MamaM123
Trzymaj się!Napisałam do mojej lekarki, kazała mi zrobić dzisiaj betę i powtórzyć za 5-7 dni i napisała, że do szpitala w razie silnego bólu czy mocnego krwawienia. Ja nie wierzę w podtrzymywanie takiej bardzo wczesnej ciąży, ten zarodek nie był prawidłowy... Byle się teraz wszystko oczyściło i szybko zajść znowu
reklama