reklama
I ja się do tych życzeń dołączamKurde, tak sie biedna stresuje, a okaze sie, ze to zdrowe blizniaki czego Ci życzę
Sherlook
Fanka BB :)
Będzie dobrze zobaczysz!!! Najgorsze co możesz teraz zrobić, to się stresować. I życzę Ci bliźniaków [emoji8]
Dziewczyny wynik bety kolejnej 2502, no przecież to już powinny być piękne pecherzyki lub jeden. Czekam do piątku.. Przyrost 145% nie zapowiada się na bliźniaczą [emoji4][emoji4]
Rudaa94
A ja Ci zycze zebys sie zdziwiła wdech wydech i jakas przyjemnosc sobie zafunduj !
Dziewczyny wynik bety kolejnej 2502, no przecież to już powinny być piękne pecherzyki lub jeden. Czekam do piątku.. Przyrost 145% nie zapowiada się na bliźniaczą [emoji4][emoji4]
Dzej.zi
Kiedy testujesz?
ja powinnam dostać @ za jakieś 2 dni, będziemy łeb w łeb [emoji16] a mąż chyba mądrze mówi, ja już sobie odpuściłam ustalanie dat, za stara jestem, czas ucieka [emoji39]
młoda1994
Moje ostatnie 2 trwały 60 dni a teraz mam nadzieję że będzie trwał max 30 dni bo właśnie jutro biorę ostatnia luteine i czekam na okres. Obecnie 25dcJak to jest, że ja mam wrażenie, że część z Was czeka już na drugą owulację, albo drugi okres, a ja ciągle w tym samym cyklu [emoji23] ile trwają Wasze cykle dziewczyny? Po 20 dni? może to cudze cykle szybciej zlatują ... [emoji848]
reklama
MamaBuni
Mój cykl 26 dni max 28Jak to jest, że ja mam wrażenie, że część z Was czeka już na drugą owulację, albo drugi okres, a ja ciągle w tym samym cyklu ile trwają Wasze cykle dziewczyny? Po 20 dni? może to cudze cykle szybciej zlatują ...