reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Będzie dobrze zobaczysz!!! Najgorsze co możesz teraz zrobić, to się stresować. I życzę Ci bliźniaków [emoji8]
Dziewczyny wynik bety kolejnej 2502, no przecież to już powinny być piękne pecherzyki lub jeden. Czekam do piątku.. Przyrost 145% nie zapowiada się na bliźniaczą [emoji4][emoji4]

Ja sie czuje jak flak 😑 nawet dzis nigdzie nie wychodzę...slaba jestem strasznie,akurat jak przychodza dni płodne, zawsze musi byc pod gorke 😔
Do tego boli podbrzusze caly czas..
Musze troche pomarudzic 😶

Jak to jest, że ja mam wrażenie, że część z Was czeka już na drugą owulację, albo drugi okres, a ja ciągle w tym samym cyklu [emoji23] ile trwają Wasze cykle dziewczyny? Po 20 dni? :D może to cudze cykle szybciej zlatują ... [emoji848]
Moje ostatnie 2 trwały 60 dni a teraz mam nadzieję że będzie trwał max 30 dni bo właśnie jutro biorę ostatnia luteine i czekam na okres. Obecnie 25dc

reklama
Do góry