reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Będzie dobrze zobaczysz!!! Najgorsze co możesz teraz zrobić, to się stresować. I życzę Ci bliźniaków [emoji8]
Dziewczyny wynik bety kolejnej 2502, no przecież to już powinny być piękne pecherzyki lub jeden. Czekam do piątku.. Przyrost 145% nie zapowiada się na bliźniaczą [emoji4][emoji4]

Ja sie czuje jak flak 😑 nawet dzis nigdzie nie wychodzę...slaba jestem strasznie,akurat jak przychodza dni płodne, zawsze musi byc pod gorke 😔
Do tego boli podbrzusze caly czas..
Musze troche pomarudzic 😶

Jak to jest, że ja mam wrażenie, że część z Was czeka już na drugą owulację, albo drugi okres, a ja ciągle w tym samym cyklu [emoji23] ile trwają Wasze cykle dziewczyny? Po 20 dni? :D może to cudze cykle szybciej zlatują ... [emoji848]
Moje ostatnie 2 trwały 60 dni a teraz mam nadzieję że będzie trwał max 30 dni bo właśnie jutro biorę ostatnia luteine i czekam na okres. Obecnie 25dc

reklama
Do góry