reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Myślałam że zejdę i jeszcze z bromergonem zmieszlam...
A daj spokój, nie wiem jak mieszanie z innymi lekami ale ja brałam nimesil po posiłku i jak mijał mi ból brzucha na @ to mnie tak zaczynał po nim żołądek boleć ze myślałam, że po ścianach będę chodzić. Ogólnie nie polecam 😱 a po dexak nie miałam żadnych dolegliwości, na pewno jest bezpieczniejszy ale musiałabyś poszukać ulotkę w necie czy można mieszać z innymi lekami 🤔 :)

reklama
Jak to jest, że ja mam wrażenie, że część z Was czeka już na drugą owulację, albo drugi okres, a ja ciągle w tym samym cyklu 😂 ile trwają Wasze cykle dziewczyny? Po 20 dni? :D może to cudze cykle szybciej zlatują ... 🤔
31 dniowe zazwyczaj, ale jak będzie 32 to później 30,teraz to mi nawet pokazuje na ovu że mam miec 34 dni😯🤷‍♀️

Myślisz, że może to być spowodowane tymi ciazami biochemicznymi? Dochodzi do zapłodnienia my nie zdajemy sobie z tego sprawy i zarodek obumiera
Nie wydaje mi się ale jak kobieta zaczyna się starać to zaczyna psychika działać i później jest jak jest. A co do ciąż biochemicznych zapewne nie jedna z nas to przeszła. Ja wiem tylko o jednej ale mogło być ich więcej

A daj spokój, nie wiem jak mieszanie z innymi lekami ale ja brałam nimesil po posiłku i jak mijał mi ból brzucha na @ to mnie tak zaczynał po nim żołądek boleć ze myślałam, że po ścianach będę chodzić. Ogólnie nie polecam 😱 a po dexak nie miałam żadnych dolegliwości, na pewno jest bezpieczniejszy ale musiałabyś poszukać ulotkę w necie czy można mieszać z innymi lekami 🤔 :)
Mnie ostatnio też po nimesilu bolał żołądek, moja mama też go nie może brac, dexak niby podobny, bo brałam w razie gdyby mocno mnie ręka bolała to babeczka w aptece mi dała, ale też mi nic nie było po nim, z tym że nie biorę żadnych innych lekow

Ja dalej czekam na @, ponieważ aż się zwijam z bólu podbrzusza. I czuję jajniki i macice😡 a tu tylko trochę białego śluzu z kropla jakby różowej krwi. Aktualnie 35 dc. Zastanawiam się czy to nie jakieś zapalenie😔

Doszły dziś mi testy owu więc się skusiłam i zrobiłam sobie 2 no i przy okazji jeden ciazowy [emoji23] ale nie to żeby zobaczyć czy w ciąży jestem , bo nie jestem ale tak żeby zobaczyć [emoji23][emoji2356] tak wiem wiem głupia jestem [emoji23]
Ale ile ja bym dała żeby te ciążowe miały taka kreske jak te owu [emoji23]
20200826_142850.jpeg

reklama
Zgadzam się z Tobą, psychika wariuje. My się stresujemy to i cykle zaburzone. Większość z nas nie jest pewnie świadoma ciąży biochemicznej. Ja wiem o jednej, ale wtedy od razu wiedzialam ze to ciaza. Niestety było mi dane cieszyć się nią tylko 3 dni.
Teraz niby na spokojnie, staram się o tym nie myśleć ale poprostu się nie da!
Nie wydaje mi się ale jak kobieta zaczyna się starać to zaczyna psychika działać i później jest jak jest. A co do ciąż biochemicznych zapewne nie jedna z nas to przeszła. Ja wiem tylko o jednej ale mogło być ich więcej

Do góry