Martxx1
Fanka BB :)
No i fajnie, dwa wystarcząSą 2 pęcherzyki ciążowe.
Chociaż faktycznie można zobaczyć 4, ale te drugie dwa ( na dole i u góry ) to nie są pęcherzyki ciążowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i fajnie, dwa wystarcząSą 2 pęcherzyki ciążowe.
Chociaż faktycznie można zobaczyć 4, ale te drugie dwa ( na dole i u góry ) to nie są pęcherzyki ciążowe.
Dokładnie, czekamProszę cię chociaż przez te 2 dni nie nastawiaj się negatywnie. Myśl pozytywnie a napewno będzie wszystko w porządku. To że test wyszedł pozytywny 31.07 nie oznacza że wtedy miałaś owu mogła być szczerze mówiąc nawet tydzień później. Testy owu nie dawaja nam pewności.
No i fajnie, dwa wystarczą
Wiesz, że moje też?Moje marzenie
Moje też [emoji7][emoji7][emoji3059]Moje marzenie [emoji7][emoji7]
Czyli jednak mam coś z oczami[emoji102]Są 2 pęcherzyki ciążowe.
Mój piesek tak zawsze ujadał na niego przy płocie jak on szedł. Na nikogo innego. Pewnie dlatego że już wcześniej mu krzywdę robił jak nikogo w domu nie było.
Ostatnia ciaze przerabialam w UK i masz racje GP robi tylko test ciazowy taki ktory sobie mozesz w domu wykonac i nic wiecej, dopiero na spotkaniu z polozna jest mega dlugi wywiad ja siedzialam ponad 2h na tym pierwszym spotkaniu. Na drugim juz wazenie i pobrali mi krew ogolnie mialam dobrze prowadzona ciaze nie mialam na co narzekac,a gdy sie zaczely klopoty w 2 trymestrze dostalam odpowiednia pomoc i opiekeTak samo jest w UK. Można sobie jedynie robić testy z moczu w domu Nawet jak się pójdzie do lekarza potwierdzić to z tego co słyszę nadal jest to z testu z moczu no chyba ze są jakieś problemy prędzej z poronieniami itd to wtedy może inaczej ale nie „standardowo”