reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Proszę cię chociaż przez te 2 dni nie nastawiaj się negatywnie. Myśl pozytywnie a napewno będzie wszystko w porządku. To że test wyszedł pozytywny 31.07 nie oznacza że wtedy miałaś owu mogła być szczerze mówiąc nawet tydzień później. Testy owu nie dawaja nam pewności.
Dokładnie, czekam ❤️❤️

@Malwa93 współczuję, moi rodzice też w zeszłym miesiącu usypiali kota i też płakałam, bo tyle lat w rodzinie

@marina7 nie ma co myśleć tylko trzeba iść do przodu :) myślę, że zbieżność dat może działać tylko na plus, że teraz się musi udać :)

@Eryka25 co Ty w ogóle opowiadasz :o jak ktoś tak może robić!!
Mój piesek tak zawsze ujadał na niego przy płocie jak on szedł. Na nikogo innego. Pewnie dlatego że już wcześniej mu krzywdę robił jak nikogo w domu nie było.
To mój dom rodzinny, ten facet tą mąż siostry mojej babci. Mieszkają całe życie obok siebie. Ale patrzeć na nich nie mogę od tego czasu. Nie życzę nigdy źle nikomu, ale wiem że zawsze wyrządzone zło wraca.

7 dni do okresu. 10-11 dni po owulacji i wlasnie dzisiaj dostalam plamienia🙄bylo troche czerwonosci ale niewiele a tak to samo brazowe plamienie...pewnie cos poszlo nie tak i ten cykl moge juz wykreslic ze staran ☹️

Tak samo jest w UK. Można sobie jedynie robić testy z moczu w domu:cool: Nawet jak się pójdzie do lekarza potwierdzić to z tego co słyszę nadal jest to z testu z moczu no chyba ze są jakieś problemy prędzej z poronieniami itd to wtedy może inaczej ale nie „standardowo”
Ostatnia ciaze przerabialam w UK i masz racje GP robi tylko test ciazowy taki ktory sobie mozesz w domu wykonac i nic wiecej, dopiero na spotkaniu z polozna jest mega dlugi wywiad ja siedzialam ponad 2h na tym pierwszym spotkaniu. Na drugim juz wazenie i pobrali mi krew :) ogolnie mialam dobrze prowadzona ciaze nie mialam na co narzekac,a gdy sie zaczely klopoty w 2 trymestrze dostalam odpowiednia pomoc i opieke :)

reklama
@Martxx1 tak się zastanawiam, że może jak to bliźniaki to dlatego ci ten test wyszedł o wiele wcześniej i ciąża jest o wiele młodsza. Może przy jednym byś nawet wtedy nie widziała drugiej kreski. Nie znam się na tym wcale, ale próbuję brać na logikę [emoji846]

Do góry