reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Strasznie mi przykro ja swojego pieska pochowałam w marcu [emoji24] była z nami niespełna 13 lat [emoji24]
Dziewczyny tak mi źle...wstawialyscie ostatnio zdjęcie swoich piesków...Ja dziś w nocy.swojego stracilam[emoji24][emoji24][emoji24] od poniedziałku walczyliśmy z weterynarzem o jej życie ale.nam.sie nie udało...
Przepraszam że dołuje ale musiałam się wygadać już mi lez brakuje. Córki placza[emoji26]
received_525753411416416.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
Ja przy ostrym bólu zęba brałam dexak SL, jest bezpieczny dla żołądka, a jak raz mnie już nie bolał tylko nap... ierniczal z całych sił 🤣 to wzięłam na raz 2 saszetki i ból minął po 5 minutach. Można go brać nawet naczczo a ten nimesil to największy syf 🤐
Myślałam że zejdę i jeszcze z bromergonem zmieszlam...

Mój sąsiad kiedyś na wsi chciał w ten sposób zatruć moje dwa psy. Podsypywal im z kiełbasą trutke. Jeden był mały więc szybko mi do krwioobiegu się dostała i niestety też odszedł. Drugi to owczarek niemiecki i był za duży na taką dawkę. Ale i tak sąsiad dobił swego bo jak nas nie było ukłuł go czymś ostrym w okolicy serca A potem jeszcze uderzył w głowę (miał zapadnieta ) po tym wszystkim musiałam go uśpić. Nie wyobrażam sobie żeby był tam teraz kolejny piesek. I pomyśleć że to rodzina :( oczywiście zgłosiłam na policję Ale żadnych dowodów. Ode mnie dostał takiego strzała w twarz że zapamięta do końca życia. A byłam wtedy w ciąży ze synem.
Współczuję Ci bardzo, wiem jak to jest stracić zwierzątko.
Ja pier.... Współczuję 😭

Mój sąsiad kiedyś na wsi chciał w ten sposób zatruć moje dwa psy. Podsypywal im z kiełbasą trutke. Jeden był mały więc szybko mi do krwioobiegu się dostała i niestety też odszedł. Drugi to owczarek niemiecki i był za duży na taką dawkę. Ale i tak sąsiad dobił swego bo jak nas nie było ukłuł go czymś ostrym w okolicy serca A potem jeszcze uderzył w głowę (miał zapadnieta ) po tym wszystkim musiałam go uśpić. Nie wyobrażam sobie żeby był tam teraz kolejny piesek. I pomyśleć że to rodzina :( oczywiście zgłosiłam na policję Ale żadnych dowodów. Ode mnie dostał takiego strzała w twarz że zapamięta do końca życia. A byłam wtedy w ciąży ze synem.
Współczuję Ci bardzo, wiem jak to jest stracić zwierzątko.
Co za gnida , że tacy ludzie jeszcze bezkarni się czują.Mam nadzieję że kiedyś karma do niego wróci 😤

Też ma psa i kota i nie wyobrażam sobie co zrobię jak będę musiała się z nimi pożegnać 😭 tym bardziej że my dzieci nie mamy jeszcze i np riko jest naszym wspólnym psem wzięliśmy go przed ślubem i kochamy go jak dziecko 😍 to jest straszne, że nasze zwierzeta tak krótko są z nami 😔😔

@Malwa93 współczuję, moi rodzice też w zeszłym miesiącu usypiali kota i też płakałam, bo tyle lat w rodzinie

@marina7 nie ma co myśleć tylko trzeba iść do przodu :) myślę, że zbieżność dat może działać tylko na plus, że teraz się musi udać :)

@Eryka25 co Ty w ogóle opowiadasz :o jak ktoś tak może robić!!

reklama
Co do wiesiołka, to może za duże dawki dziewczyny brałyście, że miałyście jakieś przeboje? Ja biorę już chyba 4 cykl od 1dc do 8dc i gdyby nie on, to bym chyba płodnego sluzu nie zobaczyła 😁 tzn wiadomo, że jest tam w środku (któraś tu napisała tak, albo na staraczkach z 1 połowy roku), ale Wiesiołek sprawia, że jest go więcej 😉 no i nie trzeba mi dużo gry wstępnej hehe 😁 nie mam osobiście żadnych dolegliwości na minus 😉
Właśnie dostałam info, że mam paczkę w paczkomacie, a w niej tani paskowy test ciążowy x10 i "dwa lepsze". Myślałam nad tym żeby sprawdzić tymi paskowymi, kiedy z mojego organizmu znika pregnyl, ale waham się 🤔 kilka dziewczyn pisało, że im zniknął po 9 dniach, a innym nawet po 14 nie, więc boję się, że mi w dacie @ może wyjść pozytyw i polece na bete i będzie rozczarowanie, co sądzicie?

Do góry