reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny tak mi źle...wstawialyscie ostatnio zdjęcie swoich piesków...Ja dziś w nocy.swojego stracilam😭😭😭 od poniedziałku walczyliśmy z weterynarzem o jej życie ale.nam.sie nie udało...
Przepraszam że dołuje ale musiałam się wygadać już mi lez brakuje. Córki placza😥

Ojej przykro mi strasznie. 😪 Ściskam mocno 🤗
Ja zawsze mówię, że będę chciała od razu drugiego, bo nie przeżyje.

Dziewczyny tak mi źle...wstawialyscie ostatnio zdjęcie swoich piesków...Ja dziś w nocy.swojego stracilam😭😭😭 od poniedziałku walczyliśmy z weterynarzem o jej życie ale.nam.sie nie udało...
Przepraszam że dołuje ale musiałam się wygadać już mi lez brakuje. Córki placza😥
Bardzo mi przykro. Najtrudniejsze w posiadaniu psa to się z nim pożegnać. Ona teraz merda ogonkiem w Waszych sercach, stąd te łzy 😘 odeszła przy Was, kochana i spokojna. Mocno przytulam 🤗🤗 🤗

Tak mnie wystraszył pozamaciczną, że nie wiem czy nie pójdę szybciej do innego.

Dziewczyny myślicie, że jeżeli to będzie cp to może być niebezpiecznie do wtorku? Bardzo się boję. 😔 Beta też tak pięknie przyrasta w razie cp?

Mam takie straszne sny ze po prostu wymiękam. Staram sie uspokoić wiecie zająć czymś innym, nie myśleć. Ale dupa wstaje u bum, porypany sen.
Doradźcie tak na rozsądnie, jeżeli mam podejrzenie cp to mam się czym martwić przecież, boję się, że jak beta tak ładnie rośnie to mi sie w tym jajowodzie tak rozwinie, że peknie.

Aa i przysięgam, że jeżeli wszystko będzie dobrze, to będę tylko na staraczkach z Wami, bo co się na czytam na innych forach to można zawału dostać.

I moje kochane czekam na wasze kreseczki ❤ dalej jaj wstawiacie to cieszą mnie niesamowicie ❤
@Martxx1 prosze nie martw sie tym
Na zapas ze to ciąża pozamaciczna. Lekarz idiota 8 lat temu straszył tym samym inna lekarka powiedziała ze spokojnie mocna beta , mocna ciąża widzimy sie za dwa tyg i usg absolutnie nie zrobi bo napewno nic nie zobaczy. Wierze ze i u Ciebie będzie dobrze ☺️

Hej 🙄
U mnie cyrki, jak zwykle...
Obudzilam się w nocy, i tak mnie bolał lewy jajnik, że myślałam, ze to owu, ale przestal po doslownie 10min po czy zostal bol jak sobie naciskalam podbrzusze..za chwile dostalam takich dreszczy, ze sie zakopalam w koldre 🤕🤒
Po czym rano mierze sobie temp aby zapisac a tu 37,6... no dramat, chyba sie cos przyplatalo, a ja musze byc w weekend na nogach 😭
Chociaz Amelke splodzilismy przy anginie 😳 wiec moze to dobry znak? 😬
Eh..

Współczuję 😥
Rok temu pożegnaliśmy kota,byl chory i bardzo sie męczył, plakalismy chyba tydzien, lacznie z moim M. Zwierzęta, to najlepsi przyjaciele..💔

Dziewczyny tak mi źle...wstawialyscie ostatnio zdjęcie swoich piesków...Ja dziś w nocy.swojego stracilam[emoji24][emoji24][emoji24] od poniedziałku walczyliśmy z weterynarzem o jej życie ale.nam.sie nie udało...
Przepraszam że dołuje ale musiałam się wygadać już mi lez brakuje. Córki placza[emoji26]
Strasznie ci współczuję [emoji24] ja bym się zapłakała jakbym naszą małą straciła. A jak mogę spytać co mu się stało? I też od razu bym wzięła nowego psiaka. Mniej bym cierpiała.

Też jestem chora masakrycznie. Ale się staramy od końca @. Mimo tego, że ledwo funkcjonuję tak mnie katar męczy. Poświęcam się ogromnie. Mój mąż pewnie jak to facet by leżał i umierał. Mam nadzieję, że będzie warto tak się starać.

Dziewczyny wczoraj przeżyłam w nocy koszmar .... Bo mam nimesil przepisany lek przeciw bólowy i po kolacji go wypilam. Następnie po godzinie przed snem wzięłam bromergon. I po kolejnej godzinie prawie zeszłam tak mnie przytykalo..... Ciężko mi się oddychało i bardzo słabo się czułam męczyłam się pół nocy. Przeczytałam obie ulotki i raczej nie powinno się tych leków laczyc... Ciśnienie miałam 96 na 52. A i jeszcze nimesil nie powinno się brać przy staraniach, a z tego co pamiętam mówiłam że się staram 🤦🤦🤦 więc jakby co to przestrzegam przed łączeniem tych dwóch leków

reklama
tez się zastanawiałam ale jeszcze nie doczytałam co i jak z tym wiesiołkiem. Widziałam, ze niektóre dziewczyny nie najlepiej się po nim czuja i trochę się obawiam 🙈
Mi Wiesiołek szkód nie wyrządza, raczej czasami szybki posiłek typu fast food, a jem rzadko takie rzeczy więc od razu je odczuwam. W poprzednim cyklu bolały mnie jajniki od owu aż do @ i krzyż strasznie bolał, w tym cyklu nic nie czuję, nawet nadchodzącej @ ale biorę też niepokalanka pierwszy cykl

Do góry