reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja dzis też mam doła dziewczyny. Byłam dziś po zwolnienie u rodzinnego. Wizyte u gina mam na 3 września. Wtedy będzie 5tydzien+5 dni. Martwią mnie te duże przeciwciała anty tg. Tele -poradę z endokrynologiem mam w czwartek , bo to na szybko udało mi się załatwić i tak czekam i się martwię. Rodzinny mi kazał szybko kogoś ogarnąć bo on się nie zna i chyba mnie tylko gorzej zestresował. Mogłam mu nie pokazywać. W dodatku zaczął mnie boleć dziś brzuch 😟
Spokojnje, tarczyca w ciąży jest ważna ale nie najważniejsza. Jakie masz tsh? Ja akurat anty tg mam w normie ale anty tpo mam wysoko i u mnie wyszło że to doprowadzilo do hashimoto. Nie udało mi się utrzymać ciąży ale nie to było powodem. Naprawdę nie masz co się martwić na zapas 🙂 czwartek już blisko 🙂
My już z moim to trochę odpuściliśmy, saunę mamy za darmo podczas pobytu na urlopie, mój najpierw nie chciał korzystać przez starania, ale wiem że lubi a już bardzo długo nie był żeby nie przegrzewać, więc mu powiedziałam żeby korzystał bo już mi się nie chce ze wszystkiego rezygnować, życie ucieka, ja też weszłam dzisiaj ale tylko na chwilke, wino obróciłam w dwa dni, teraz piję już drugiego mojego ulubionego Lecha Margarita😉 nabzdryngole sie🤣🤣
Lech Margarita? 🥰 nie znam 🤔 ale zrobiłaś smaka 😁

Kupiłam dzisiaj w biedronce na tym dziale BIO małą saszetke z korzeniem Maca 🙈 będę dodawać do koktajli albo do owsianki. Podobnie dobrze wpływa na plodnosc a u mężczyzn może nawet poprawić jakość nasienia 🙂

reklama
Dziewczyny ja już nie wiem [emoji85][emoji85]
Dziś jestem w 24 DC . Robiłam test owu dwa dni temu i wyszedł pozytywny . Dziś zrobiłam bo coś mnie tknęło i jeszcze bardziej pozytywny ??? O co kaman ? [emoji86][emoji86][emoji85][emoji85] Na zdjęciu ten u góry z 22 dnia a ten jeszcze nie wyschnięty z dziś Zobacz załącznik 1167904
To zostaje się dziś starać 😁😁

Dziś jestem w 24 DC . Robiłam test owu dwa dni temu i wyszedł pozytywny . Dziś zrobiłam bo coś mnie tknęło i jeszcze bardziej pozytywny ??? O co kaman ? [emoji86][emoji86][emoji85][emoji85] Na zdjęciu ten u góry z 22 dnia a ten jeszcze nie wyschnięty z dziś Zobacz załącznik 1167904
Ja bym jednak liczyła od dzisiaj ten pozytywny test. Ale więcej już ich nie rób bo równie dobrze u ciebie może pik LH utrzymywać się nawet do miesiączki albo po prostu parę dni. Byś musiała zaobserwować kilka cykli jak u ciebie się zachowuje pik LH.

Spokojnje, tarczyca w ciąży jest ważna ale nie najważniejsza. Jakie masz tsh? Ja akurat anty tg mam w normie ale anty tpo mam wysoko i u mnie wyszło że to doprowadzilo do hashimoto. Nie udało mi się utrzymać ciąży ale nie to było powodem. Naprawdę nie masz co się martwić na zapas 🙂 czwartek już blisko 🙂

Kupiłam dzisiaj w biedronce na tym dziale BIO małą saszetke z korzeniem Maca 🙈 będę dodawać do koktajli albo do owsianki. Podobnie dobrze wpływa na plodnosc a u mężczyzn może nawet poprawić jakość nasienia 🙂
O muszę sprawdzić może też kupię 😊😊

W takim przypadku powinno sie brac pod uwage ten pierwszy pozytywny, u mnie w tym cyklu bylo podobnie wiec zadzwonilam do lekarza i lekarz mi powiedzial ze mam brac pod uwage ten pierwszy :)

obyś nie musiała wyglądać tej owulacji [emoji854]

Dzięki kochana i wzajemnie[emoji3590]teraz jestem chyba przed owulacją i dostaje szału bo testy owu nie wychodzą a śluz jak woda i grrr [emoji23] miały być przytulanki a mam parszywy humor, może to chociaż jakaś oznaką nadchodzącej owu [emoji34] w zeszłym miesiącu miałam owu w 15dc sugerując się długością cyklu, dziś jest 14dc i zarówno dzisiaj jak i wczoraj na testach owu cienie.. [emoji26]

Ale ma tylko 2%, uwielbiam, nie za słodkie, super na orzeźwienie

Załączniki

• IMG_20200825_161555.jpg
    IMG_20200825_161555.jpg
    913,6 KB · Wyświetleń: 56
reklama

Tsh wynik z poniedziałku 1,87
Teraz zobaczyłam że ja chyba i atpo mam za niskie bo stoi ten znak przed.

Załączniki

• IMG_20200825_222123.jpg
    IMG_20200825_222123.jpg
    153,1 KB · Wyświetleń: 65
Do góry