reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny tak mi źle...wstawialyscie ostatnio zdjęcie swoich piesków...Ja dziś w nocy.swojego stracilam😭😭😭 od poniedziałku walczyliśmy z weterynarzem o jej życie ale.nam.sie nie udało...
Przepraszam że dołuje ale musiałam się wygadać już mi lez brakuje. Córki placza😥

Ojej przykro mi strasznie. 😪 Ściskam mocno 🤗
Ja zawsze mówię, że będę chciała od razu drugiego, bo nie przeżyje.

Dziewczyny tak mi źle...wstawialyscie ostatnio zdjęcie swoich piesków...Ja dziś w nocy.swojego stracilam😭😭😭 od poniedziałku walczyliśmy z weterynarzem o jej życie ale.nam.sie nie udało...
Przepraszam że dołuje ale musiałam się wygadać już mi lez brakuje. Córki placza😥
Bardzo mi przykro. Najtrudniejsze w posiadaniu psa to się z nim pożegnać. Ona teraz merda ogonkiem w Waszych sercach, stąd te łzy 😘 odeszła przy Was, kochana i spokojna. Mocno przytulam 🤗🤗 🤗

Tak mnie wystraszył pozamaciczną, że nie wiem czy nie pójdę szybciej do innego.

Dziewczyny myślicie, że jeżeli to będzie cp to może być niebezpiecznie do wtorku? Bardzo się boję. 😔 Beta też tak pięknie przyrasta w razie cp?

Mam takie straszne sny ze po prostu wymiękam. Staram sie uspokoić wiecie zająć czymś innym, nie myśleć. Ale dupa wstaje u bum, porypany sen.
Doradźcie tak na rozsądnie, jeżeli mam podejrzenie cp to mam się czym martwić przecież, boję się, że jak beta tak ładnie rośnie to mi sie w tym jajowodzie tak rozwinie, że peknie.

Aa i przysięgam, że jeżeli wszystko będzie dobrze, to będę tylko na staraczkach z Wami, bo co się na czytam na innych forach to można zawału dostać.

I moje kochane czekam na wasze kreseczki ❤ dalej jaj wstawiacie to cieszą mnie niesamowicie ❤
@Martxx1 prosze nie martw sie tym
Na zapas ze to ciąża pozamaciczna. Lekarz idiota 8 lat temu straszył tym samym inna lekarka powiedziała ze spokojnie mocna beta , mocna ciąża widzimy sie za dwa tyg i usg absolutnie nie zrobi bo napewno nic nie zobaczy. Wierze ze i u Ciebie będzie dobrze ☺️

Hej 🙄
U mnie cyrki, jak zwykle...
Obudzilam się w nocy, i tak mnie bolał lewy jajnik, że myślałam, ze to owu, ale przestal po doslownie 10min po czy zostal bol jak sobie naciskalam podbrzusze..za chwile dostalam takich dreszczy, ze sie zakopalam w koldre 🤕🤒
Po czym rano mierze sobie temp aby zapisac a tu 37,6... no dramat, chyba sie cos przyplatalo, a ja musze byc w weekend na nogach 😭
Chociaz Amelke splodzilismy przy anginie 😳 wiec moze to dobry znak? 😬
Eh..

Współczuję 😥
Rok temu pożegnaliśmy kota,byl chory i bardzo sie męczył, plakalismy chyba tydzien, lacznie z moim M. Zwierzęta, to najlepsi przyjaciele..💔

Dziewczyny tak mi źle...wstawialyscie ostatnio zdjęcie swoich piesków...Ja dziś w nocy.swojego stracilam[emoji24][emoji24][emoji24] od poniedziałku walczyliśmy z weterynarzem o jej życie ale.nam.sie nie udało...
Przepraszam że dołuje ale musiałam się wygadać już mi lez brakuje. Córki placza[emoji26]
Strasznie ci współczuję [emoji24] ja bym się zapłakała jakbym naszą małą straciła. A jak mogę spytać co mu się stało? I też od razu bym wzięła nowego psiaka. Mniej bym cierpiała.

Też jestem chora masakrycznie. Ale się staramy od końca @. Mimo tego, że ledwo funkcjonuję tak mnie katar męczy. Poświęcam się ogromnie. Mój mąż pewnie jak to facet by leżał i umierał. Mam nadzieję, że będzie warto tak się starać.

Dziewczyny wczoraj przeżyłam w nocy koszmar .... Bo mam nimesil przepisany lek przeciw bólowy i po kolacji go wypilam. Następnie po godzinie przed snem wzięłam bromergon. I po kolejnej godzinie prawie zeszłam tak mnie przytykalo..... Ciężko mi się oddychało i bardzo słabo się czułam męczyłam się pół nocy. Przeczytałam obie ulotki i raczej nie powinno się tych leków laczyc... Ciśnienie miałam 96 na 52. A i jeszcze nimesil nie powinno się brać przy staraniach, a z tego co pamiętam mówiłam że się staram 🤦🤦🤦 więc jakby co to przestrzegam przed łączeniem tych dwóch leków

reklama
tez się zastanawiałam ale jeszcze nie doczytałam co i jak z tym wiesiołkiem. Widziałam, ze niektóre dziewczyny nie najlepiej się po nim czuja i trochę się obawiam 🙈
Mi Wiesiołek szkód nie wyrządza, raczej czasami szybki posiłek typu fast food, a jem rzadko takie rzeczy więc od razu je odczuwam. W poprzednim cyklu bolały mnie jajniki od owu aż do @ i krzyż strasznie bolał, w tym cyklu nic nie czuję, nawet nadchodzącej @ ale biorę też niepokalanka pierwszy cykl

Do góry