reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja dzis też mam doła dziewczyny. Byłam dziś po zwolnienie u rodzinnego. Wizyte u gina mam na 3 września. Wtedy będzie 5tydzien+5 dni. Martwią mnie te duże przeciwciała anty tg. Tele -poradę z endokrynologiem mam w czwartek , bo to na szybko udało mi się załatwić i tak czekam i się martwię. Rodzinny mi kazał szybko kogoś ogarnąć bo on się nie zna i chyba mnie tylko gorzej zestresował. Mogłam mu nie pokazywać. W dodatku zaczął mnie boleć dziś brzuch 😟

skoro mogę się jeszcze napić drinka to wzniose toast za Twoje owocne testy i moja owocna owulacje w połowie września 😀 nie może się nie udać 😎
Ja miałam pić kieliszek wina raz na dwa trzy dni A wczoraj poszła cała butelka :) Ale to już ostatni raz bo 11 dc i starania pełną parą. Choć testy owu jeszcze nie są pozytywne :)

Ja dzis też mam doła dziewczyny. Byłam dziś po zwolnienie u rodzinnego. Wizyte u gina mam na 3 września. Wtedy będzie 5tydzien+5 dni. Martwią mnie te duże przeciwciała anty tg. Tele -poradę z endokrynologiem mam w czwartek , bo to na szybko udało mi się załatwić i tak czekam i się martwię. Rodzinny mi kazał szybko kogoś ogarnąć bo on się nie zna i chyba mnie tylko gorzej zestresował. Mogłam mu nie pokazywać. W dodatku zaczął mnie boleć dziś brzuch [emoji45]
Spokojnie czwartek już pojutrze.
Ja mam taki myk, że idę do lekarza i proszę o wizytę (ale tylko jak mam problem, np plamienia albo coś z badań wyszło..), i przyjmuje mnie bez kolejki.
Ale nie wiem czy z powodu korony można w ogóle ciebie do lekarza wejść. Niektore gabinety otwierają tylko pacjentom z terminem... Może warto zapytać?

My już z moim to trochę odpuściliśmy, saunę mamy za darmo podczas pobytu na urlopie, mój najpierw nie chciał korzystać przez starania, ale wiem że lubi a już bardzo długo nie był żeby nie przegrzewać, więc mu powiedziałam żeby korzystał bo już mi się nie chce ze wszystkiego rezygnować, życie ucieka, ja też weszłam dzisiaj ale tylko na chwilke, wino obróciłam w dwa dni, teraz piję już drugiego mojego ulubionego Lecha Margarita😉 nabzdryngole sie🤣🤣

Witam, właśnie was nadrabiam.....

Ja mam dostać @ za 5 dni i wszystko wskazuje że zawita. Piersi mnie bolą jak.... cholera. Biodra bolą... i prawy jajnik chociaż na usg był pusty. Zero śluzu dosłownie susza i to przez duże S. Wczoraj po spacerze tak mnie tam coś zabolało że aż uklękłam na schodach... Ogólnie to jakoś kiepsko się czuję. Czekam na tą ciotkę i wprowadzam mierzenie temperatury, wino i ananasa. Nad wiesiołkiem też się zastanawiam...

Dziewczyny ja już nie wiem [emoji85][emoji85]
Dziś jestem w 24 DC . Robiłam test owu dwa dni temu i wyszedł pozytywny . Dziś zrobiłam bo coś mnie tknęło i jeszcze bardziej pozytywny ??? O co kaman ? [emoji86][emoji86][emoji85][emoji85] Na zdjęciu ten u góry z 22 dnia a ten jeszcze nie wyschnięty z dziś
IMG_20200825_214420.jpeg

reklama
Do góry