reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
@Martxx1 ja nigdy nie miałam większych mdłości w ciąży, ale chyba dlatego, że całe życie mam podwyższona prolaktynę i organizm się przyzwyczaił, bo nawet po bromergonie nie było mi źle, a większość dziewczyn cierpi.
Krew oddana, ale wyniki mogę mieć dopiero w poniedziałek :/

Kurcze, tak trochę mocno mi słabo :/ a mojego cały dzień nie ma. Póki co młoda sprzedałam więc mam jakieś pół h dla siebie 😂

reklama
Dlatego ja się zdecydowałam na kapsułki oleiste i dzięki temu nie mam też problemów z cera z paznokciami i włosy się błyszczą
A mi to nic nie pomogło, przez metę wychodzi mi cukier z organizmu... twarzą [emoji2356] i wyglądam okropnie. Mam takie okropne bolące gule podskórne. [emoji30][emoji30][emoji30] Ale paznokcie mam świetne! Ale to nie od wiesiołka tylko od witamin, witamina D w dużej dawce robi robotę! Wiesiołka odstawiłam, bo mnie podbrzusze bolało, cały cykl. Teraz jak ręka odjął [emoji2368]
Ktoś tu jeszcze zostanie nie ciężarny oprócz mnie? [emoji85][emoji12][emoji108]
Ja 6dc wiec juz chyba coś zaczniemy już ponad 3 miesiące po zabiegu [emoji6]
Niestety i ja jestem, oby nie na długo [emoji4][emoji4][emoji4]

Do góry