reklama
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Dziewczyny jak już będziecie po porodzice pokazecie maluszki? Strasznie lubię malutkie bobaski❤
Chce_byc_mama_wielu
Gigi Tg
GratulacjeWitam się w ten piękny słoneczny poranek!
Dziś dzień @ A test prezentuje się tak. Cieszę się bo dziś jadę do przyjaciółki na weekend która jest w prawie 7 miesiącu ciazy
Motylekkk
Ale miejsce chilloutowe. MiazgaSpoko. Nie zostajesz sama luźniutko! We wrześniu się uda
A tymczasem odpoczywajcie dziewczynki Zobacz załącznik 1166337
Motylekkk
GratulujęWitam się w ten piękny słoneczny poranek!
Dziś dzień @ A test prezentuje się tak. Cieszę się bo dziś jadę do przyjaciółki na weekend która jest w prawie 7 miesiącu ciazy
basia.sinkiewicz
Ten Wiesiołek w czym on pomaga, pytam się bo nie jestem w temacie
magdula36
@Martxx1 ja nigdy nie miałam większych mdłości w ciąży, ale chyba dlatego, że całe życie mam podwyższona prolaktynę i organizm się przyzwyczaił, bo nawet po bromergonie nie było mi źle, a większość dziewczyn cierpi.
Krew oddana, ale wyniki mogę mieć dopiero w poniedziałek :/
Kurcze, tak trochę mocno mi słabo :/ a mojego cały dzień nie ma. Póki co młoda sprzedałam więc mam jakieś pół h dla siebie
Krew oddana, ale wyniki mogę mieć dopiero w poniedziałek :/
Kurcze, tak trochę mocno mi słabo :/ a mojego cały dzień nie ma. Póki co młoda sprzedałam więc mam jakieś pół h dla siebie
młoda1994
Przede wszystkim na śluz ale pozytywnie wpływa na cerę włosy i paznokcie.Ten Wiesiołek w czym on pomaga, pytam się bo nie jestem w temacie
reklama
Magdusia88
A mi to nic nie pomogło, przez metę wychodzi mi cukier z organizmu... twarzą [emoji2356] i wyglądam okropnie. Mam takie okropne bolące gule podskórne. [emoji30][emoji30][emoji30] Ale paznokcie mam świetne! Ale to nie od wiesiołka tylko od witamin, witamina D w dużej dawce robi robotę! Wiesiołka odstawiłam, bo mnie podbrzusze bolało, cały cykl. Teraz jak ręka odjął [emoji2368]Dlatego ja się zdecydowałam na kapsułki oleiste i dzięki temu nie mam też problemów z cera z paznokciami i włosy się błyszczą
Niestety i ja jestem, oby nie na długo [emoji4][emoji4][emoji4]Ktoś tu jeszcze zostanie nie ciężarny oprócz mnie? [emoji85][emoji12][emoji108]
Ja 6dc wiec juz chyba coś zaczniemy już ponad 3 miesiące po zabiegu [emoji6]