reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

A mi to nic nie pomogło, przez metę wychodzi mi cukier z organizmu... twarzą [emoji2356] i wyglądam okropnie. Mam takie okropne bolące gule podskórne. [emoji30][emoji30][emoji30] Ale paznokcie mam świetne! Ale to nie od wiesiołka tylko od witamin, witamina D w dużej dawce robi robotę! Wiesiołka odstawiłam, bo mnie podbrzusze bolało, cały cykl. Teraz jak ręka odjął [emoji2368]Niestety i ja jestem, oby nie na długo [emoji4][emoji4][emoji4]
Naprawdę? Ja nie mam żadnych skutków ubocznych ani od wiesiołka ani od mety ani od berberyny. Wręcz przeciwnie lepiej się czuję nie czuję się otempiala i nie pocę się jak świnia żeby na bluzkach wychodziło na plecach.

reklama
No to jeszcze trochę nas tu jest 😉 damy radę dziewczyny, ja na pewno bez świrowania, bo to na mnie działa negatywnie, żadnych testów przed okresem itp 😉
Jedynie w tym mscu idę na monitoring zobsczyc co z owulacja, ale jedyna wolna wizyta była w 16dc ale chyba zobaczy czy była? 🤔

@Valezi ale nóżka 😍
@Magdusia88 No ja też mam nadzieję, że nie na długo. Ty jesteś mi bliska że względu na przejścia no i wiek trzymam za nas obie kciuki 👌💪

Ktoś tu jeszcze zostanie nie ciężarny oprócz mnie? 🙈😜👌
Ja 6dc wiec juz chyba coś zaczniemy już ponad 3 miesiące po zabiegu 😉
Ja Ci potowarzyszę 😁🤦‍♀️ eh, zazdro też już bym chciała mieć 6dc 🙈 zawsze dostawałam okres rano, po zabiegu mi się przesyawilo i ta pierwsza @ rozkreciła się koło 22. Także dzisiaj cały dzień jak na szpilkach. Ale wieczorem robimy ognisko to powinno mi jakoś zlecieć
A ja piłam w formie oleju, okropny smak
Owocnych starań 😊
Ciężki się pije ten olej 😫 ale w smaku jest chyba spoko tylko ta oleista formuła to dramat 😁
Spoko. Nie zostajesz sama 😅 luźniutko! We wrześniu się uda ✊🏻🍀🍀
A tymczasem odpoczywajcie dziewczynki 😊Zobacz załącznik 1166337
Jakie Ty musisz miec długie nogi! 😱 i takie udko szczuplutkie, zazdroszczę 😁

Książka fajna? Ale masz mega szczupłą nogę zazdroszczę😁😁😁😁
Jak to mój teść ocenił - DRESZCZOWIEC😂
Nie no ogólnie książka jest bardzo przyjemnie i jasno napisana. Ale prawdą jest, że omawiane są parametry krwi, różne zależności... także nie jest to zwykle czytadło. Raczej mała encyklopedia.
A nogi... bardzo szczupłe. Z resztą cała szczupła jestem. Mam 170, a ważę 52kg. I przytyć się nie da 😣 takie geny.

Pytanie do dziewczyn, które zobaczyły już 2 kreseczki- jakie miałyscie pierwsze objawy ciąży ? Czy intuicja z jakiegoś powodu podpowiadała Wam, że ten cykl jest inny niż wszystkie? No i ile dni po owu pojawiły się kreski na teście? :)
U mnie dwie kreski 13 dpo, 14 dpo beta 348. Pierwszy objaw przed @ to lekka głowa 9 dpo, zapewne na zagnieżdżenie. Potem 12 dpo silne bóle jajników i skurcze w macicy. 13 dpo przez chwilę odrzuciło mnie od kawy i miałam dreszcze, byłam bardzo senna. Pozostałe objawy, choć nie miałam ich dużo, pojawiły się dopiero po terminie @ :)

Ja Ci potowarzyszę 😁🤦‍♀️ eh, zazdro też już bym chciała mieć 6dc 🙈 zawsze dostawałam okres rano, po zabiegu mi się przesyawilo i ta pierwsza @ rozkreciła się koło 22. Także dzisiaj cały dzień jak na szpilkach. Ale wieczorem robimy ognisko to powinno mi jakoś zlecieć

Ciężki się pije ten olej 😫 ale w smaku jest chyba spoko tylko ta oleista formuła to dramat 😁

Jakie Ty musisz miec długie nogi! 😱 i takie udko szczuplutkie, zazdroszczę 😁
Tak, sama oleistość jest koszmarna ;) wyciąga się to niby z lodówki, a to wraz ciepłe i tłuste, fu :p ale piłam w swoim życiu sporo różnych olei i ten przynajmniej w smaku daje radę, jako tako ... ;)

reklama
@Martxx1 ja nigdy nie miałam większych mdłości w ciąży, ale chyba dlatego, że całe życie mam podwyższona prolaktynę i organizm się przyzwyczaił, bo nawet po bromergonie nie było mi źle, a większość dziewczyn cierpi.
Krew oddana, ale wyniki mogę mieć dopiero w poniedziałek :/

Kurcze, tak trochę mocno mi słabo :/ a mojego cały dzień nie ma. Póki co młoda sprzedałam więc mam jakieś pół h dla siebie 😂
Mam nadzieję, że będzie dziś 😁😁 mile się zaskoczysz 😁😁 mój właśnie myje auto zawsze podobał mi się twn zapach taki świeży albo płyn do spryskiwaczy hahaha 🤣🤣
a dziś chyba zaraz zwymiotuje... 🤢🤢

Do góry