reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Kochana bo mąż się obraził na lipcowe badanie nasienia wyszło 0% prawidłowych plemnikow i miał powtarzać w połowie sierpnia i nie powtórzył. Bo zmienił swój tryb życia a badanie nasienia wyszły w tym roku gorsze niż w zeszłym roku urolog-androlog zrobił. Dodatkowo ja muszę być ustabilizowana diabetologicznie ale problem jest z diabetologiem. Do tego mąż 23.09 ma operacje i jak dojdzie do siebie to wyjeżdża w delegacje na 2 lataJak możesz przypomnieć dlaczego zawieszone? Ja jestem smutna, mam w środę teleporade z psychiatra. Nie wiem jakie leki mi da, ale czuję że ich potrzebuję. A mój facet będzie dużo jeździł w delegację, to już w ogóle nie.będzie jak się starać.
Sabi32
No i ja...9dc, wlasnie podzialalismy.Ktoś tu jeszcze zostanie nie ciężarny oprócz mnie?
Ja 6dc wiec juz chyba coś zaczniemy już ponad 3 miesiące po zabiegu
Sciagnelam apke i zapisuje tam kiedy byly starania, zobaczymy co z tego wyjdzie. Narazie bylo w 7dc i 9dc, wczoraj zaczelam tez robic testy owu..
młoda1994
Oleju z wiesiołka można brać max 3000mg mi pomaga 2000mg dlatego nie biorę 3 kapsułek tylko 2 i w zupełności to starcza.Ja, witam się w 1dc [emoji6]
Młoda, dziękuję. Dokładnie tak jak mówisz 1 kapsułka 500g ma. Ok, czyli łykam aż tyle, zobaczymy czy coś podziała, bo jakiegoś szału ze śluzem u mnie to nigdy nie było, a może akurat zaskoczy.
Sabi32
A moze zagniezdzenie jak test byl pozytywny?WŁAŚNIE DZIŚ DOSTAŁAM @. TEN DZIEŃ TO CHYBA NIE WIEM FABRYCZNA KRESKA. ALE ZŁY TEST...........
TAKŻE 1 DC. I KOLEJNY MIESIĄC PRZEDE MNĄ..
młoda1994
Przykro mi [emoji26][emoji26]WŁAŚNIE DZIŚ DOSTAŁAM @. TEN DZIEŃ TO CHYBA NIE WIEM FABRYCZNA KRESKA. ALE ZŁY TEST...........
TAKŻE 1 DC. I KOLEJNY MIESIĄC PRZEDE MNĄ..
młoda1994
Nie możliwe ponieważ beta się zwiększa dopiero po zagniezdzeniu nie przed.A moze zagniezdzenie jak test byl pozytywny?
Motylekkk
Zywa czerwone krew. I okropny ból. Przeważnie mam @ straszne. Musiałam zażyć tab.A moze zagniezdzenie jak test byl pozytywny?
Spoko. Nie zostajesz sama luźniutko! We wrześniu się udaKtoś tu jeszcze zostanie nie ciężarny oprócz mnie?
Ja 6dc wiec juz chyba coś zaczniemy już ponad 3 miesiące po zabiegu
A tymczasem odpoczywajcie dziewczynki
reklama
Chce_byc_mama_wielu
Książka fajna? Ale masz mega szczupłą nogę zazdroszczęSpoko. Nie zostajesz sama luźniutko! We wrześniu się uda
A tymczasem odpoczywajcie dziewczynki Zobacz załącznik 1166337