reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Jak możesz przypomnieć dlaczego zawieszone? Ja jestem smutna, mam w środę teleporade z psychiatra. Nie wiem jakie leki mi da, ale czuję że ich potrzebuję. A mój facet będzie dużo jeździł w delegację, to już w ogóle nie.będzie jak się starać.
Kochana bo mąż się obraził na lipcowe badanie nasienia wyszło 0% prawidłowych plemnikow i miał powtarzać w połowie sierpnia i nie powtórzył. Bo zmienił swój tryb życia a badanie nasienia wyszły w tym roku gorsze niż w zeszłym roku urolog-androlog zrobił. Dodatkowo ja muszę być ustabilizowana diabetologicznie ale problem jest z diabetologiem. Do tego mąż 23.09 ma operacje i jak dojdzie do siebie to wyjeżdża w delegacje na 2 lata

Ja, witam się w 1dc [emoji6]

Młoda, dziękuję. Dokładnie tak jak mówisz 1 kapsułka 500g ma. Ok, czyli łykam aż tyle, zobaczymy czy coś podziała, bo jakiegoś szału ze śluzem u mnie to nigdy nie było, a może akurat zaskoczy.
Oleju z wiesiołka można brać max 3000mg mi pomaga 2000mg dlatego nie biorę 3 kapsułek tylko 2 i w zupełności to starcza.

Ktoś tu jeszcze zostanie nie ciężarny oprócz mnie? 🙈😜👌
Ja 6dc wiec juz chyba coś zaczniemy już ponad 3 miesiące po zabiegu 😉
Spoko. Nie zostajesz sama 😅 luźniutko! We wrześniu się uda ✊🏻🍀🍀
A tymczasem odpoczywajcie dziewczynki 😊
B00FBE2F-94D9-45EE-9C2D-F63BDE5840ED.jpeg

reklama
Do góry