reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A to nie jest tak, że @ przychodzi zawsze 14 dni po owu? W takim razie różnice w długości cyklu powinny być wyraźne. A u ciebie jest regularny. Zastanawiam się w końcu jak to jest. Ja też mam regularne i dlatego jestem ciekawa. Dobrze, że zaczęłam testy owu robić 🙂
Nie, to zależy jaką kto ma długość fazy lutealnej :)

A jakie masz testy?w sensie firma? Ja dzis zakupilam 5szt za 20zl,troche drogi interes,zeby tak dziennie robic [emoji3061] no ale ..poświęce sie ten miesiac [emoji38]
Ja mam z Davida. Dużo dziewczyn z za granicy je poleca. Jeszcze w czerwcu w zeszłym roku robiłam clear Blue różowe ale to za drogi gips zwłaszcza że mam nieregularne cykle i jak robię testy to muszę od 1 dnia po okresie aż do pozytywnego robić. A paskowe kupiłam 50 sztuk za nie całe 15 euro jak dobrze pamiętam.

Hej dziewczyny pisze do was z pytanie a więc w środę powinnam mieć okres ale go nie dostałam do dziś a więc zrobiłam niedawno test i pokazała się po chwili druga kreska ale blada dam na dole zdj jej ale ona po kilku minutach zniknęła o co chodzi? Miała tak któraś?

Załączniki

• 20200821_172913.jpg
    20200821_172913.jpg
    454,9 KB · Wyświetleń: 115
Hej dziewczyny pisze do was z pytanie a więc w środę powinnam mieć okres ale go nie dostałam do dziś a więc zrobiłam niedawno test i pokazała się po chwili druga kreska ale blada dam na dole zdj jej ale ona po kilku minutach zniknęła o co chodzi? Miała tak któraś?
Jakiś prześwit jest ale jeśli ta kreska zniknęła to bym powtórzyła jutro test z porannego moczu i z innej firmy o czułości 10 lub jeśli masz możliwość idź do labo na betę. Będziesz miała czarno na białym czy jesteś czy nie.

A z ciekawości na luźno negatywne podejście do in vitro wiążecie z wiarą, przekonaniami?

@MagMagMag tak znalazłam 6 tygodni i są wymienione grupy warzyw i owoców. Dla mnie na pewno za długo kilka dni może spróbuje a jeśli chodzi ogolnie o diety to prawda, że można ładnie sobie poradzić. Ja kiedyś sama dieta nieświadomie tsh zbilam z 3 na 1.5
Jak to zrobiłaś ze tsh poleciało Ci o połowę w dół? 😨 pamiętasz co wtedy zmieniłaś w diecie? ☺
Gratulacje!!!!! 😘
Dziewczyny tak się jeszcze zastanawiam wy leżycie po stosunku? Ja od razu wstaje i tak się zastanawiam, czy wszystko ze mnie nie wylatuje 😢 Kiedyś leżałam, ale jak leżę i tak dużo wypływa i zaraz mam infekcję. Muszę się od razu umyć płynem do higieny intymnej. Może to zmniejsza moje szanse 😭
Ja zaszłam w pierwszym cyklu ale po każdym stosunku leżałam z nogami w górze ok 10 minut 😋 koleżanka mówiła że starali się trzy cykle i zaszła w tym w którym trzymalam nogi w górze
Dziewczyny miałam testowac w poniedziałek ale dziś miałam poczucie by zrobić. Dwa razy rezygnowalam ale jednak zrobiłam. 27dc przy moich cyklach 32-35 . Chyba widzę cień. Pozytywny test owu był w 14dc
Piękna kreseczka 🥰 gratulacje

reklama
Do góry