reklama
Starania były? [emoji16][emoji16]
To idziemy łeb w łeb ja dzisiaj mam 20dc [emoji4]
10 i 20. 10 mi pokazała 2 dni temu ladziocha A na 20 jeszcze wczoraj była totalna biel. Dziś rano zrobiłam 20 i jest bladziochA robilas sobie o czułości 10 test. Czy większe?
Ja na będę nie idę bo zaraz cała okolica by wiedziała. Mąż jest mechanikiem znanym i zaraz by się rozniosło A chce poczekać z mówieniem rodzinie do wizyty u lekarza. A wiem że też jeszcze może być różnie. Ale od 2 dni chodzę jakby mnie ktoś w łeb walnął..głowa boli spać mi się chceDziś miałam iść na bete ale stwierdziłam ze odpuszczam bo jak zrobię dziś a okres będzie w poniedziałek to bede zawiedziona.. I postawiłam na test na spontanie. A ze 10 mieli w aptece to wzięłam
młoda1994
Fanka BB :)
My mamy zawieszone ale sex bez zabezpieczenia także wiadomo że wtedy kiedy nie chce się może wpaść. Jakoś tak tego nie pilnuję. Z ciekawości robiłam testy owu to 14dc miałam najciemniejszy test owu o 19.00 a luteine zaczęłam zażywać 1x1 wieczorem od 17dc żeby znowu cykl nie trwał 60 dni. Od 15 dc testy owu zaczęły wychodzić bladsze więc od 17dc nie robiłam już testów bo 16dc praktycznie kreski testowej prawie nie było.Starania były? [emoji16][emoji16]
Motylekkk
No rozumiem Cię.Ja na będę nie idę bo zaraz cała okolica by wiedziała. Mąż jest mechanikiem znanym i zaraz by się rozniosło A chce poczekać z mówieniem rodzinie do wizyty u lekarza. A wiem że też jeszcze może być różnie. Ale od 2 dni chodzę jakby mnie ktoś w łeb walnął..głowa boli spać mi się chce
Ja właśnie po tym o czułości 10 zrobiłam 25 i tam nie wyszło nic. Więc nawet nie cieszę jeszcze. Bo boję sie ze to moze zabarwienie po prostu. Mam nadzieję że moje wątpliwości wyjaśnia sie w poniedziałek ewentualnie za testuje w niedzielę.
Motylekkk
U mnie owu co miesiąc w innym dniu mimo cyklu regularnego raz w 10 raz w 12 a raz w 15 dni. Ginekolog również to potwierdził.ale te testy owu sa bardzo przypatne naprawdę.A ja zakupilam te testy owu, mam dzis 8dc i zrobilam jeden,aby ogolnie zobaczyc co wyjdzie, jakas kreska tam jest.. czyli robic dziennie juz?
młoda1994
Jeśli tak słaba kreska ci wyszła na teście o czułości 10 to test o czułości 25 miało prawo nie wyjść nic nawet cień cienia cienia. Także spokojnie napewno beta rośnie i jak zrobisz drugi test za 2-3 dni to kreska będzie ciemniejsza. W każdym bądź razie trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110]No rozumiem Cię.
Ja właśnie po tym o czułości 10 zrobiłam 25 i tam nie wyszło nic. Więc nawet nie cieszę jeszcze. Bo boję sie ze to moze zabarwienie po prostu. Mam nadzieję że moje wątpliwości wyjaśnia sie w poniedziałek ewentualnie za testuje w niedzielę.
No rozumiem rozumiem. My ten miesiąc zawieszony bo mąż wyjechał w delegację przed owu więc nawet nie mierze Ani temperatury Ani nie.robie testów bo nie ma sensu niestety , ale od września wracamy mam nadzieję [emoji16] ostatni sex był w 15 dc bo właśnie wtedy mąż wyjeżdżał. [emoji17]
My mamy zawieszone ale sex bez zabezpieczenia także wiadomo że wtedy kiedy nie chce się może wpaść. Jakoś tak tego nie pilnuję. Z ciekawości robiłam testy owu to 14dc miałam najciemniejszy test owu o 19.00 a luteine zaczęłam zażywać 1x1 wieczorem od 17dc żeby znowu cykl nie trwał 60 dni. Od 15 dc testy owu zaczęły wychodzić bladsze więc od 17dc nie robiłam już testów bo 16dc praktycznie kreski testowej prawie nie było.
reklama
Sherlook
A to nie jest tak, że @ przychodzi zawsze 14 dni po owu? W takim razie różnice w długości cyklu powinny być wyraźne. A u ciebie jest regularny. Zastanawiam się w końcu jak to jest. Ja też mam regularne i dlatego jestem ciekawa. Dobrze, że zaczęłam testy owu robićU mnie owu co miesiąc w innym dniu mimo cyklu regularnego raz w 10 raz w 12 a raz w 15 dni. Ginekolog również to potwierdził.ale te testy owu sa bardzo przypatne naprawdę.