reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A to nie jest tak, że @ przychodzi zawsze 14 dni po owu? W takim razie wąchania między długością cyklu powinny być wyraźne. A u ciebie jest regularny. Zastanawiam się Zastanawiam się w końcu jak to jest. Ja też mam regularne i dlatego jestem ciekawa. Dobrze, że zaczęłam testy owu robić 🙂
Teoretycznie tak, ale w praktyce wygląda to inaczej. Lekarz mi mówił ze organizmie ludzki zaskakuje na każdym kroku. I nie ma reguły
Dlatego takie testy owulacyjne sa świetne

No rozumiem rozumiem. My ten miesiąc zawieszony bo mąż wyjechał w delegację przed owu więc nawet nie mierze Ani temperatury Ani nie.robie testów bo nie ma sensu niestety , ale od września wracamy mam nadzieję [emoji16] ostatni sex był w 15 dc bo właśnie wtedy mąż wyjeżdżał. [emoji17]
Ja robię testy owu bo juz je wcześniej kupiłam nie wiedząc że zawieszamy i szkoda żeby leżały bez użytku. Więc starczy mi na kilka cykli choć trochę poznam swój organizm a żeby potwierdzić czy testy owu mówią prawdę to od kolejnego cyklu chce mierzyć temperaturę i zobaczyć czy będzie skok w połowie cyklu.

A to nie jest tak, że @ przychodzi zawsze 14 dni po owu? W takim razie różnice w długości cyklu powinny być wyraźne. A u ciebie jest regularny. Zastanawiam się w końcu jak to jest. Ja też mam regularne i dlatego jestem ciekawa. Dobrze, że zaczęłam testy owu robić 🙂
Na pewno tak nie jest, w ciaze bio zaszlam uwaga...w 20dc,a wiem to dlatego, ze stosunek byl jeden...a cykle mam regularne 29-30 dni.

reklama
Ja robię testy owu bo juz je wcześniej kupiłam nie wiedząc że zawieszamy i szkoda żeby leżały bez użytku. Więc starczy mi na kilka cykli choć trochę poznam swój organizm a żeby potwierdzić czy testy owu mówią prawdę to od kolejnego cyklu chce mierzyć temperaturę i zobaczyć czy będzie skok w połowie cyklu.
A jakie masz testy?w sensie firma? Ja dzis zakupilam 5szt za 20zl,troche drogi interes,zeby tak dziennie robic 🥴 no ale ..poświęce sie ten miesiac 😆

Do góry