reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Mi sie o jeden dzień pospieszyla bo mialam miec planowo w niedziele. Dalej odczuwam co jakis czas klucie w podbrzuszu..Bardziej czuje niz na sama owulacje. Ja nie wiem czy ja juz nie wariuje 😂
Kiedy bedziesz testować?
No to idziemy równo 😁 muszę testować 28 rano przed lekarzem ale normalnie nie testuję od pół roku już, bo jeszcze mnie @ nie zawiodła 😂 teraz idzie 14 cykl

reklama
Ale naklepałyście! ;) Ogarnęłam jako-tako, ale ciężko mi się teraz do wszystkiego odnieść.

Powiem Wam tylko, że ja to normalnie mam jakiegoś pecha! Poprzedni cykl stracony, bo mąż miał kontuzję. Teraz - ja od razu po okresie jakaś infekcja, ale szybko ogarnęłam temat. To teraz, uwaga - zapalenie pęcherza mnie chyba dopadło 🤦 pierwszy raz od jakichś 5ciu lat ... Ale no nie odpuszczę, mam akurat płodne ;) jestem 13dc, poprzednio owulacja była (o ile była ;)) w 16dc. To muszę teraz działać. Choć powiem Wam, że mam przeczucie, że nic z tego nie będzie. Taka że mnie wróżka ;) jakoś czuje, że za późno, że za mało tych starań, nie wiem ... Tak mnie trochę dobił wczoraj ten pęcherz.

Ale naklepałyście! ;) Ogarnęłam jako-tako, ale ciężko mi się teraz do wszystkiego odnieść.

Powiem Wam tylko, że ja to normalnie mam jakiegoś pecha! Poprzedni cykl stracony, bo mąż miał kontuzję. Teraz - ja od razu po okresie jakaś infekcja, ale szybko ogarnęłam temat. To teraz, uwaga - zapalenie pęcherza mnie chyba dopadło 🤦 pierwszy raz od jakichś 5ciu lat ... Ale no nie odpuszczę, mam akurat płodne ;) jestem 13dc, poprzednio owulacja była (o ile była ;)) w 16dc. To muszę teraz działać. Choć powiem Wam, że mam przeczucie, że nic z tego nie będzie. Taka że mnie wróżka ;) jakoś czuje, że za późno, że za mało tych starań, nie wiem ... Tak mnie trochę dobił wczoraj ten pęcherz.
Współczuję.. Ja w tamtym cyklu.. I chyba z 8 lat nie miałam zapalenia pęcherza..

@Martxx1 dobrze się czuję, nawet mniej mnie boli niż kilka dni temu, więc czekam cierpliwie ;) Może głodna jestem częściej - bo jestem na diecie ok 1500 kcal i jak wczoraj się dowiedziałam to kombinuje jak podwyższyć kaloryczność ;) Dziś już zjadłam śniadanie i dalej jestem głodna 😂 a Ty jak się czujesz? dziś idziesz na betę?

Mój cień cienia wieczorem już był gorzej widoczny, więc nie było szans zrobić zdjęcia.

Dziewczyny bez względu na to jak się będzie u mnie radzę wam chociaż jeden cykl działać codziennie w okresie owulacji - u nas to jak widać działa, bo drugi raz tak robiliśmy i drugi raz się udało :) A dodam, że mój też miał 3 lata temu kiepskie wyniki badania nasienia, więc nie ma potężnej "armii" ;) a mimo wszystko nie musiała się regenerować dwa dni ;) No chyba, że to Góra zadziałała, to w takim razie jak ktoś jest wierzący to też mogę pomóc "radą" ;)
Tu masz rację. Ja w tym cyklu też zamierzam codziennie próbować. Ostatnio.co drugi dzień i nic nie wyszło.. A z pierwszym synkiem.trafilismy w punkt i się udało :)

No to idziemy równo 😁 muszę testować 28 rano przed lekarzem ale normalnie nie testuję od pół roku już, bo jeszcze mnie @ nie zawiodła 😂 teraz idzie 14 cykl

To podziwiam. U nas to taki drugi cykl prawdziwych staran, bo w czerwcu w ogole nie celowalismy w dni plodne i przegapilismy je:D W lipcu robilismy wszystko ksiazkowo i przyszlo wielkie rozczarowanie. Mam nadzieje, ze do trzech razy sztuka i teraz sie uda :)
Ja termin miesiaczki mam na 30, ale kusi mnie aby zatestowac 26 bo jedziemy wtedy do rodzinnego miasta na kilka dni

reklama
Do góry