reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Mi sie o jeden dzień pospieszyla bo mialam miec planowo w niedziele. Dalej odczuwam co jakis czas klucie w podbrzuszu..Bardziej czuje niz na sama owulacje. Ja nie wiem czy ja juz nie wariuje 😂
Kiedy bedziesz testować?
No to idziemy równo 😁 muszę testować 28 rano przed lekarzem ale normalnie nie testuję od pół roku już, bo jeszcze mnie @ nie zawiodła 😂 teraz idzie 14 cykl

reklama
Ale naklepałyście! ;) Ogarnęłam jako-tako, ale ciężko mi się teraz do wszystkiego odnieść.

Powiem Wam tylko, że ja to normalnie mam jakiegoś pecha! Poprzedni cykl stracony, bo mąż miał kontuzję. Teraz - ja od razu po okresie jakaś infekcja, ale szybko ogarnęłam temat. To teraz, uwaga - zapalenie pęcherza mnie chyba dopadło 🤦 pierwszy raz od jakichś 5ciu lat ... Ale no nie odpuszczę, mam akurat płodne ;) jestem 13dc, poprzednio owulacja była (o ile była ;)) w 16dc. To muszę teraz działać. Choć powiem Wam, że mam przeczucie, że nic z tego nie będzie. Taka że mnie wróżka ;) jakoś czuje, że za późno, że za mało tych starań, nie wiem ... Tak mnie trochę dobił wczoraj ten pęcherz.

Ale naklepałyście! ;) Ogarnęłam jako-tako, ale ciężko mi się teraz do wszystkiego odnieść.

Powiem Wam tylko, że ja to normalnie mam jakiegoś pecha! Poprzedni cykl stracony, bo mąż miał kontuzję. Teraz - ja od razu po okresie jakaś infekcja, ale szybko ogarnęłam temat. To teraz, uwaga - zapalenie pęcherza mnie chyba dopadło 🤦 pierwszy raz od jakichś 5ciu lat ... Ale no nie odpuszczę, mam akurat płodne ;) jestem 13dc, poprzednio owulacja była (o ile była ;)) w 16dc. To muszę teraz działać. Choć powiem Wam, że mam przeczucie, że nic z tego nie będzie. Taka że mnie wróżka ;) jakoś czuje, że za późno, że za mało tych starań, nie wiem ... Tak mnie trochę dobił wczoraj ten pęcherz.
Współczuję.. Ja w tamtym cyklu.. I chyba z 8 lat nie miałam zapalenia pęcherza..

@Martxx1 dobrze się czuję, nawet mniej mnie boli niż kilka dni temu, więc czekam cierpliwie ;) Może głodna jestem częściej - bo jestem na diecie ok 1500 kcal i jak wczoraj się dowiedziałam to kombinuje jak podwyższyć kaloryczność ;) Dziś już zjadłam śniadanie i dalej jestem głodna 😂 a Ty jak się czujesz? dziś idziesz na betę?

Mój cień cienia wieczorem już był gorzej widoczny, więc nie było szans zrobić zdjęcia.

Dziewczyny bez względu na to jak się będzie u mnie radzę wam chociaż jeden cykl działać codziennie w okresie owulacji - u nas to jak widać działa, bo drugi raz tak robiliśmy i drugi raz się udało :) A dodam, że mój też miał 3 lata temu kiepskie wyniki badania nasienia, więc nie ma potężnej "armii" ;) a mimo wszystko nie musiała się regenerować dwa dni ;) No chyba, że to Góra zadziałała, to w takim razie jak ktoś jest wierzący to też mogę pomóc "radą" ;)
Tu masz rację. Ja w tym cyklu też zamierzam codziennie próbować. Ostatnio.co drugi dzień i nic nie wyszło.. A z pierwszym synkiem.trafilismy w punkt i się udało :)

No to idziemy równo 😁 muszę testować 28 rano przed lekarzem ale normalnie nie testuję od pół roku już, bo jeszcze mnie @ nie zawiodła 😂 teraz idzie 14 cykl

To podziwiam. U nas to taki drugi cykl prawdziwych staran, bo w czerwcu w ogole nie celowalismy w dni plodne i przegapilismy je:D W lipcu robilismy wszystko ksiazkowo i przyszlo wielkie rozczarowanie. Mam nadzieje, ze do trzech razy sztuka i teraz sie uda :)
Ja termin miesiaczki mam na 30, ale kusi mnie aby zatestowac 26 bo jedziemy wtedy do rodzinnego miasta na kilka dni

reklama
Do góry