reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

@Frezjax ja tu chyba jestem jedyna osoba, która nie robi i nie uznaje testów i bety przed okresem. Tylko, że mi to akurat daje spokój inaczej bym się nakręcała za mocno [emoji6]

Ja miałam termin na grudzień i miałam nadzieję, że urodzi się w urodziny mojego taty. Mi kompletnie obojętny miesiąc może być i upał aby tylko było [emoji3059]

@Stelle Ty już za dużo nie czytaj [emoji85][emoji86] masz potwierdzone to hashimoto? Chodów ukladu immunologicznego zapewne jest więcej ale nie zakładaj, że zaraz będziesz je miała wszystkie [emoji6]
Team: nie testuje przed terminem @! [emoji112][emoji112][emoji112]

reklama
Dokładnie😋co to objawów ciążowych ciąży której nie ma 😂w zeszłym miesiącu byłam pewna na bank że jest a tu klops ...teraz znów czekam i oczywiście schizuje 😎 @ ma być w pon oby nie przyszła ..zapewne nie wytrzymam tyle i walne test w piątek ..zwykle u mnie już wychodzi wtedy ...jestem chuda więc nawet widzę z którego jajnika owu będzie a teraz widzę że mam powiększona macicę na podbrzuszu robi się górka której ci kilka dni górna granica się podwyższa😂serio możecie się śmiać ale mam od lat problem z przytyciem jestem wręcz wklęsła i wszystko widać 😋to moja czwarta ciąża - dwie córeczki na świecie ❤
Ja mam to samo, 4 dzieci a wygladam jak ich siostra 😅
Tyje tylko w ciąży...

Tak idę, ja się stresuje bardzo. Czuję, że beta będzie mała 😥 wczoraj robiłam test rano i była taka sama kreska jak przedwczoraj, a dziś juz nie robiłam.. Zastanawiam się czy zrobić znów proga, ale odpuszczę, bo tylko się stresuje.
Lekarza mam jednak w poniedziałek, bo poprosił o przełożenie wizyty więc nawet jak będzie coś nie tak to i tak pójdę. Nie wiem, mąż się tak bardzo cieszy a ja przex tego proga wiem, że nie będzie po mojej myśli.
Ogólnie czuje się strasznie, wczoraj jak powąchałam kabanosa to myślałam, że się zrzygam. Jeden sutek mnie tak boli, że jak się oparłam o niego to sie popłakałam. A drugi lekko szczypie jakie to jest śmieszne! Boli mnie do tego brzuch i lewy jajnik bardzo. Bardzo dziwne objawy jak na początek ciąży.
My Ci wszystkie razem powinnyśmy nakopac do du.py.... Ja się nie odzywalam wczoraj ale dzisiaj już nie wytrzymam. Chyba potrzebujesz niezłego opierdzielu. Weź się w garść i zachowuj tak jakbyś chciała być w ciąży bo narazie to wszystko wypierasz. Beta jest ? Jest. Objawy są? Są. Ty z testów wnioskujesz, że beta spada🤦 na podstawie progesteronu który jest w miarę ok, też wnioskujesz, że nie ma ciąży. Wszystkie Ci tu mówią żebyś się uspokoiła. A ty dzisiaj testu nie robisz, ale mimo wszystko już wiesz że to koniec 🤦 opanuj się bo tym sposobem to faktycznie będzie lipa nie ciąża.

Patrz na mnie. Miałam pęcherzyk 33 mm. Wzięłam zastrzyk. Plamie cały czas, mam skurcze macicy. Zagnieżdżenie w tym wypadku jest niemożliwe. Ale ja każda wizyte w wc, kiedy widzę że plamienie się zmniejsza traktuje jak objawienie że może jednak się uda.

A ty masz co masz i cały czas mówisz, że nie.

I bez obrazy. Mówię to, żebyś się opanowała. :) :* Bo chce byśmy miały rację, że się udało :) powodzenia 🥰

My Ci wszystkie razem powinnyśmy nakopac do du.py.... Ja się nie odzywalam wczoraj ale dzisiaj już nie wytrzymam. Chyba potrzebujesz niezłego opierdzielu. Weź się w garść i zachowuj tak jakbyś chciała być w ciąży bo narazie to wszystko wypierasz. Beta jest ? Jest. Objawy są? Są. Ty z testów wnioskujesz, że beta spada🤦 na podstawie progesteronu który jest w miarę ok, też wnioskujesz, że nie ma ciąży. Wszystkie Ci tu mówią żebyś się uspokoiła. A ty dzisiaj testu nie robisz, ale mimo wszystko już wiesz że to koniec 🤦 opanuj się bo tym sposobem to faktycznie będzie lipa nie ciąża.

Patrz na mnie. Miałam pęcherzyk 33 mm. Wzięłam zastrzyk. Plamie cały czas, mam skurcze macicy. Zagnieżdżenie w tym wypadku jest niemożliwe. Ale ja każda wizyte w wc, kiedy widzę że plamienie się zmniejsza traktuje jak objawienie że może jednak się uda.

A ty masz co masz i cały czas mówisz, że nie.

I bez obrazy. Mówię to, żebyś się opanowała. :) :* Bo chce byśmy miały rację, że się udało :) powodzenia 🥰
Dzięki! Ale po pierwszym poronieniu to mnie nieźle poje*** 😥
Jak teraz zobaczyłam, że beta znów mała to się załamałam, wszystkie piszą, takie piękne przyrosty i wielkie bety, że aż w szoku jestem..
Żeby nie wy to naprawdę bym sfiksowała, potrzebuje takich kopniaków ❤️❤️

Jak teraz zobaczyłam, że beta znów mała to się załamałam, wszystkie piszą, takie piękne przyrosty i wielkie bety, że aż w szoku jestem..
Trzymamy kciuki. Dawaj znać jak wynik

Żeby nie wy to naprawdę bym sfiksowała, potrzebuje takich kopniaków ❤❤
Bedzie dobrze, zobaczysz 😊
Aczkolwiek Cię rozumiem, ja jeszcze w ciąży nie jestem a sie boje, aby znowu nie byla biochemiczna...jednak to wypieram,staram sie myślećjak kiedys, czyli dwie kreski = zdrowe dziecko.

O ktorej masz bete?

Tylko na to nie ma żadnych ram, że ma być tak i tak. Ami gwarancji, moja bratowa chyba w 33dc miała betę prawie 900 i poroniła w 11 tyg.
Na niektóre rzeczy nie mamy wpływu dlatego trzeba myśleć pozytywnie i się cieszyć i nie porównywać. 🤗 Nakręcanie się negatywne to najgorsze co może być. Będzie dobrze!

reklama
Dziewczyny u mnie dzisiaj 21dc,myslalam że owu wypadnie wczoraj, ale dzisiaj temp nie wzrosła za wiele, więc ovu obliczyło mi, że owu była 17dc,bo miałam wtedy spadek do 35,91 i na drugi dzień wzrost choć też niewielki, jak wykreslilam weekendowe temperatury to mi owu obliczyło na 15dc no kosmos z tą temperatura, choć wszystko wskazywalo na przedwczoraj bo śluz mega ciągnący i przezroczysty, szyjka najbardziej otwarta, a wczoraj już była mniej otwarta i śluzu wogole nie bylo, może w tym miesiącu owu nie mialam🤷‍♀️

Do góry