reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Coo? [emoji33]
No dałabym sobie rękę uciąć że widzę minimalną kreseczke [emoji23][emoji33]
Niestety... to tylko psychika [emoji3525]
ten test jest negatywny z zeszłego miesiąca.
u Ciebie też niestety nic nie widzę. Ale zaczekaj jeszcze z tym testem do weekendu. jestesmy chyba w zbliżonym dc. [emoji1307][emoji256]

kurde .też.cos widzę a nie szukam na siłę 😆

mi się udało co do miesiąca zaplanować choć córka postanowiła przyjść 3tyg wcześniej na świat i zamiast marzec był luty..za to dowiedziałam się co to starania przy trzecim i trzebabylo trochę na te dwie kreski poczekać ale byłam tego świadoma 😅
osobiście wolę rodzic na wiosnę aby chodzić w ciazy zimie 😆

@Martxx1 dobrze się czuję, nawet mniej mnie boli niż kilka dni temu, więc czekam cierpliwie ;) Może głodna jestem częściej - bo jestem na diecie ok 1500 kcal i jak wczoraj się dowiedziałam to kombinuje jak podwyższyć kaloryczność ;) Dziś już zjadłam śniadanie i dalej jestem głodna 😂 a Ty jak się czujesz? dziś idziesz na betę?

Mój cień cienia wieczorem już był gorzej widoczny, więc nie było szans zrobić zdjęcia.

Dziewczyny bez względu na to jak się będzie u mnie radzę wam chociaż jeden cykl działać codziennie w okresie owulacji - u nas to jak widać działa, bo drugi raz tak robiliśmy i drugi raz się udało :) A dodam, że mój też miał 3 lata temu kiepskie wyniki badania nasienia, więc nie ma potężnej "armii" ;) a mimo wszystko nie musiała się regenerować dwa dni ;) No chyba, że to Góra zadziałała, to w takim razie jak ktoś jest wierzący to też mogę pomóc "radą" ;)

Na żywo naprawdę bardziej to widać. Próbowałam zdjęcie zrobić żeby było tak jak na żywo ale średnio wychodziło. Ale wyrzuciła i już się nie gapie na.niego żeby.nie zwariować 😂
Twoja odpowiedź nie do mojego testu była 😂 można się widać bardzo pomyśleć. Za dobrze.wiemy w którym miejscu szukac😂

Możliwe...O matko jeszcze trochę i nie wiadomo co będziemy widziały 😱😱
No jest czas jeszcze...Ale z każdym dniem coraz gorzej czekac😂

Dlatego ja właśnie nie robie testów przed okresem. Tylko mówię, że to jest mój sposób mnie stresuje to wyliczanie dni po owulacji i ile przed okresem itp. Robiłam test jak mi się spóźniał i dalej się tego będę trzymać 😉

@Martxx1 kiedy beta? Czekamy 👌

reklama
Do góry