Pewnie, że jestJak oceniacie? Jest jakis cien szansy? Zobacz załącznik 1164829
reklama
Ja widzę cień cienia [emoji16][emoji16]
Powtórz jutro powinna być ciemniejsza jeśli to bobo [emoji16]
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji3059]
Powtórz jutro powinna być ciemniejsza jeśli to bobo [emoji16]
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji3059]
A tu coś widzisz?
Zobacz załącznik 1164824
No coś przebija [emoji16][emoji16]
Coo? [emoji33]
No dałabym sobie rękę uciąć że widzę minimalną kreseczke [emoji23][emoji33]
Niestety... to tylko psychika [emoji3525]
ten test jest negatywny z zeszłego miesiąca.
u Ciebie też niestety nic nie widzę. Ale zaczekaj jeszcze z tym testem do weekendu. jestesmy chyba w zbliżonym dc. [emoji1307][emoji256]
Mirakulum
Fanka BB :)
kurde .też.cos widzę a nie szukam na siłę
mi się udało co do miesiąca zaplanować choć córka postanowiła przyjść 3tyg wcześniej na świat i zamiast marzec był luty..za to dowiedziałam się co to starania przy trzecim i trzebabylo trochę na te dwie kreski poczekać ale byłam tego świadoma
osobiście wolę rodzic na wiosnę aby chodzić w ciazy zimie
mi się udało co do miesiąca zaplanować choć córka postanowiła przyjść 3tyg wcześniej na świat i zamiast marzec był luty..za to dowiedziałam się co to starania przy trzecim i trzebabylo trochę na te dwie kreski poczekać ale byłam tego świadoma
osobiście wolę rodzic na wiosnę aby chodzić w ciazy zimie
Na żywo naprawdę bardziej to widać. Próbowałam zdjęcie zrobić żeby było tak jak na żywo ale średnio wychodziło. Ale wyrzuciła i już się nie gapie na.niego żeby.nie zwariowaćCoo? [emoji33]
magdula36
@Martxx1 dobrze się czuję, nawet mniej mnie boli niż kilka dni temu, więc czekam cierpliwie Może głodna jestem częściej - bo jestem na diecie ok 1500 kcal i jak wczoraj się dowiedziałam to kombinuje jak podwyższyć kaloryczność Dziś już zjadłam śniadanie i dalej jestem głodna a Ty jak się czujesz? dziś idziesz na betę?
Mój cień cienia wieczorem już był gorzej widoczny, więc nie było szans zrobić zdjęcia.
Dziewczyny bez względu na to jak się będzie u mnie radzę wam chociaż jeden cykl działać codziennie w okresie owulacji - u nas to jak widać działa, bo drugi raz tak robiliśmy i drugi raz się udało A dodam, że mój też miał 3 lata temu kiepskie wyniki badania nasienia, więc nie ma potężnej "armii" a mimo wszystko nie musiała się regenerować dwa dni No chyba, że to Góra zadziałała, to w takim razie jak ktoś jest wierzący to też mogę pomóc "radą"
Mój cień cienia wieczorem już był gorzej widoczny, więc nie było szans zrobić zdjęcia.
Dziewczyny bez względu na to jak się będzie u mnie radzę wam chociaż jeden cykl działać codziennie w okresie owulacji - u nas to jak widać działa, bo drugi raz tak robiliśmy i drugi raz się udało A dodam, że mój też miał 3 lata temu kiepskie wyniki badania nasienia, więc nie ma potężnej "armii" a mimo wszystko nie musiała się regenerować dwa dni No chyba, że to Góra zadziałała, to w takim razie jak ktoś jest wierzący to też mogę pomóc "radą"
Twoja odpowiedź nie do mojego testu była można się widać bardzo pomyśleć. Za dobrze.wiemy w którym miejscu szukacNa żywo naprawdę bardziej to widać. Próbowałam zdjęcie zrobić żeby było tak jak na żywo ale średnio wychodziło. Ale wyrzuciła i już się nie gapie na.niego żeby.nie zwariować
Carry88
Moderator
Możliwe...O matko jeszcze trochę i nie wiadomo co będziemy widziały
No jest czas jeszcze...Ale z każdym dniem coraz gorzej czekac
Dlatego ja właśnie nie robie testów przed okresem. Tylko mówię, że to jest mój sposób mnie stresuje to wyliczanie dni po owulacji i ile przed okresem itp. Robiłam test jak mi się spóźniał i dalej się tego będę trzymać
@Martxx1 kiedy beta? Czekamy
reklama
Nadziejka90
Dziewczyny czy któraś z Was miała pozytyw 8 dni przed @ czy mi się się pokierało?