reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

@Eryka25 trzymam kciuki! Ekscytuję się Waszymi testami bardziej niż swoimi ;)
Ale czy tylko ja mam wrażenie.ale jakoś mi czas szybciej leci odkąd jestem.tu z Wami. Tamten miesiąc to cały czytałam jakieś wpisy typu 'najwczesniejsze 2 kreski A jak.mialam negatywny to 'najpozniejsze'🤦‍♀️🤦‍♀️😂 teraz nie nadazam czytać co tu się dzieje nie mówiąc już o innych forach. Czuje że jestem bardziej cierpliwa w tym cyklu 😁

reklama
Ja się melduję 33 dc, okres dostanę jutro albo pojutrze. Od kilku dni boli mnie brzuch bardzo, więc zbliża się jak nic.. Trochę mi już smutno, bo naprawdę jestem pewna, że wrócę mam typowy stan przed @ 🤨
Mam nadzieję, że u Was będzie lepiej 💕💕

Ja mam nadzieje, ze w tym cyklu sie uda, M ma juz zapowiedziane, ze srednio co dwa dni nie może być zmęczony 😆
Dzieci mam z marca, listopada i grudnia, same zimne miesiące, fajnie byloby miec bobasa w cieply miesiac tak mysle :)

Cześć. Dawno nic nie pisałam. Wróciłam właśnie ze szpitala z histeroskopii. Usunęli mi polipa i wyłyżeczkowali macicę. Dlaczego, po co? Teraz będę musiała długo czekać, żeby znów się zacząć starać. Ja już nie wierzę, że będę mieć kiedykolwiek dzieci. A lekarz poszedł do domu. Mówiłam, że mąż o 16 przyjedzie, bo jest w pracy. Jak poszłam do toalety to wchodziły salowe. I mimo to zascieliy mi łóżko i wywalily moja maseczkę, która na nim lezala, a była to maseczka wielorazowa, chciałam ją jeszcze używać. Z oddziału wyszłam sobie sama, nikt się na zainteresował, że mąż mój jest jeszcze w pracy. Zostałam praktycznie wywalona z oddziału. Nigdy w życiu nie byłam bardziej rozżalona. Muszę się wyżalić.

Cześć. Dawno nic nie pisałam. Wróciłam właśnie ze szpitala z histeroskopii. Usunęli mi polipa i wyłyżeczkowali macicę. Dlaczego, po co? Teraz będę musiała długo czekać, żeby znów się zacząć starać. Ja już nie wierzę, że będę mieć kiedykolwiek dzieci. A lekarz poszedł do domu. Mówiłam, że mąż o 16 przyjedzie, bo jest w pracy. Jak poszłam do toalety to wchodziły salowe. I mimo to zascieliy mi łóżko i wywalily moja maseczkę, która na nim lezala, a była to maseczka wielorazowa, chciałam ją jeszcze używać. Z oddziału wyszłam sobie sama, nikt się na zainteresował, że mąż mój jest jeszcze w pracy. Zostałam praktycznie wywalona z oddziału. Nigdy w życiu nie byłam bardziej rozżalona. Muszę się wyżalić.
Spróbuję Cię jakoś wesprzeć choć wiem że będzie trudno. Przykro mi że musisz odłożyć starania na jakiś czas. Nie mów tak, wierzę że zostaniesz matką i urodzisz zdrowe dziecko.. Jeszcze nie wszystko stracone, teraz odczekasz a czas zleci i tak. Powiedzieli Ci na ile czasu musisz zawiesić starania? Nie można się poddać.A to jak Cię potraktowano to smutne, ale ja też doświadczylam znieczulicy w szpitalu. W 6 tyg zgłosiłam się z mocnym krwawieniem , przyszła do mnie lekarka która stwierdzila że jak mnie boli dupa to da mi leki przeciwbólowe bo ciąży juz nie ma. A rano, oczyściłaś się sama to możesz już wyjść..

reklama

Kochana a kto Ci powiedział, że trzeba odłożyć starania?
Ja zaszłam w ciążę w 1 cyklu po histeroskopii co prawda poronilam, ale to nic wspólnego z zabiegiem nie miało. Mi lekarz powiedział, że czasami takie zabiegi nawet pomagają, bo zostają lekkie zadrapania, które pomagają w zagnieżdżenia. A po drugie jeśli faktycznie miałaś polipa to on mógł działać jak wkładka anty więc po usunięciu powinno iść gładko. Jeśli lekarz Ci powiedział, że trzeba odłożyć starania to ja bym to skonsultowała z kimś jeszcze.

Do góry