reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Tak miałam lyzeczkowanie. Miałam wszystko na wypisie i nawet po zabiegu nic nie mówili żeby się wstrzymać od starań poszłam do lekarza na kontrol i akurat miałam owulacje i mówił, że jak chcemy się starać to dobry moment. I udało się tzn.poronilam,ale jak pisałam wcześniej to nie z powodu zabiegu. Generalnie usunięcie polipa może pomóc, u mnie akurat się okazało, że wcale go nie było, ale było kilka drobnych, które nie widoczne na usg były i je usunęli i zaskoczyło od razu 😉 rozumiem, że zaraz po zabiegu nie masz siły to normalne, ale za miesiąc upewnij się czy masz się wstrzymywać czy nie, bo szkoda czasu.
A co do traktowania w szpitalu to brak słów ja miałam poronienie zatrzymane i jak szlam na zabieg to lekarz do mnie, że pierwsza ciąża to statystyki podnosze. Nie przejmuj się.
Trzymam kciuki 🤗
Dzięki kochana za to co piszesz 😘 A skoro już to wszystko przeszłaś to jeszcze Cię popytam, jak się czułaś po zabiegu? Kiedy zaczęłaś "śmigać" i czy miałaś jakieś antybiotyki do zażywania?

reklama
Tak miałam lyzeczkowanie. Miałam wszystko na wypisie i nawet po zabiegu nic nie mówili żeby się wstrzymać od starań poszłam do lekarza na kontrol i akurat miałam owulacje i mówił, że jak chcemy się starać to dobry moment. I udało się tzn.poronilam,ale jak pisałam wcześniej to nie z powodu zabiegu. Generalnie usunięcie polipa może pomóc, u mnie akurat się okazało, że wcale go nie było, ale było kilka drobnych, które nie widoczne na usg były i je usunęli i zaskoczyło od razu 😉 rozumiem, że zaraz po zabiegu nie masz siły to normalne, ale za miesiąc upewnij się czy masz się wstrzymywać czy nie, bo szkoda czasu.
A co do traktowania w szpitalu to brak słów ja miałam poronienie zatrzymane i jak szlam na zabieg to lekarz do mnie, że pierwsza ciąża to statystyki podnosze. Nie przejmuj się.
Trzymam kciuki 🤗
A co do zaleceń na moim wypisie to nawet mnie trochę rozśmieszyły. Mam napisane tylko, żeby odebrać wynik i pójść na kontrolę do lekarza. I tyle 🙉

Ale czy tylko ja mam wrażenie.ale jakoś mi czas szybciej leci odkąd jestem.tu z Wami. Tamten miesiąc to cały czytałam jakieś wpisy typu 'najwczesniejsze 2 kreski A jak.mialam negatywny to 'najpozniejsze'🤦‍♀️🤦‍♀️😂 teraz nie nadazam czytać co tu się dzieje nie mówiąc już o innych forach. Czuje że jestem bardziej cierpliwa w tym cyklu 😁
Ja też tak mam że czas bardzo szybko leci. Po całym dniu siadam i czytam :)

Dziewczyny coś się dzieje na testach [emoji16][emoji16][emoji16] szkoda że i tak nie ma pewności że ta owu będzie.
IMG_20200814_194123.jpeg

reklama
Do góry