reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
U mnie dziewczyny kończy się okres i biorę się do działania ;) w sumie to będzie mój pierwszy cykl starań - poprzedni to był taki cykl 0 :p planuje nie świrować, nie robić testów owulacyjnych, nie uprawiać seksu z zegarkiem i kalendarzem w ręku - chcemy na luzie, oby jak najdłużej. Choć w sumie chyba powinnam napisać, że "oby jak najkrócej" ;) testów ciążowych też nie planuje robić, a co, tak zaszaleję :D choć pewnie bliżej terminu okresu mi to przejdzie ... :p

Trzymajcie za mnie kciuki, ja trzymam za Was! Szykujmy się na majówki ;) 💪✊

U mnie dziewczyny kończy się okres i biorę się do działania ;) w sumie to będzie mój pierwszy cykl starań - poprzedni to był taki cykl 0 :p planuje nie świrować, nie robić testów owulacyjnych, nie uprawiać seksu z zegarkiem i kalendarzem w ręku - chcemy na luzie, oby jak najdłużej. Choć w sumie chyba powinnam napisać, że "oby jak najkrócej" ;) testów ciążowych też nie planuje robić, a co, tak zaszaleję :D choć pewnie bliżej terminu okresu mi to przejdzie ... :p

Tez tak mówiłam, a juz mam za sobą dwa testy 😆

U mnie to samo. Koniec i czas na działanie 💪 również trzymam kciuki ✊

No dlatego mówię, że pod koniec cyklu pewnie będzie inna śpiewka ;)

@Malwa93 ja na szczęście żadnych testów nie mam i zamierzam omijać apteki i Rossmana szerokim łukiem 😄 bo wiem jak to jest, jak testy gdzieś czyhają w szafkach ;p
Ja w poprzednim cyklu zamówiłam na allegro ale przyszły jak już była @. I teraz leżą i czekają.

reklama
No dlatego mówię, że pod koniec cyklu pewnie będzie inna śpiewka ;)

@Malwa93 ja na szczęście żadnych testów nie mam i zamierzam omijać apteki i Rossmana szerokim łukiem 😄 bo wiem jak to jest, jak testy gdzieś czyhają w szafkach ;p
Ha ha A ja wczoraj byłam ze synem w Rossmannie i oczywiście kupiłam dwa. Ale to dlatego że nie miałam w domu żadnego. Tym razem do niedzieli mnie nie ma w domu. Nie zabieram ich ze sobą więc testuje dopiero w poniedziałek (dzień spodziewanej @) :)

Do góry