reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Myślicie że co drugi dzień to za często? Ja już sama nie wiem jaka taktykę obrać, ja wolałabym co drugi dzień, bo w szczęśliwym cyklu właśnie tak się nam udało, niestety było puste jajo. Mąż się upiera żeby codziennie w okolicach owu, żeby czasem nie przegapić.
Powiem. Z własnego doświadczenia [emoji1787] z córką był raz 2 dni przed owulacja bo nie było jak i kiedy, a teraz jak dzisiejsze wyniki wyjdą ok to dzień po owulacji bo tez nie było kiedy [emoji1787] tyle, że ja wiem kiedy mam owulacje bo to ból gorszy niż okres u mnie.

reklama
Zawsze miałam 28-29 dni. Ale poprzedni cykl byłam chyba ten nastawiona i myślałem że się udało że mi trwał cykl 33 dnj😱 Psychika chyba swoje zrobiła... A u Ciebie jak.tto wygląda. Ile się staracie?
U mnie 33 to taka norma.
W maju zaczęliśmy się starać o pierwsze dziecko, odrazu zaskoczyło i zaszłam w ciążę a w 6tyg poronilam. Próbujemy od nowa. Jestem juz spokojna , bardzo wierzę w ten cykl🥰

U mnie 33 to taka norma.
W maju zaczęliśmy się starać o pierwsze dziecko, odrazu zaskoczyło i zaszłam w ciążę a w 6tyg poronilam. Próbujemy od nowa. Jestem juz spokojna , bardzo wierzę w ten cykl🥰
My staramy się o trzecie. Poprzednie ciąże za.pierwszym razem się udawało i miałam nadzieję że i tym razem ale nie ma lekko😁

reklama
Moze teraz się uda 😁
Ja mam 25 lat i właśnie marzy mi się trójka 😁
W jakim wieku masz maluchy?
Ja 27. 5 i 3 lata córeczki😍 syn mi się marzy...A z drugiej strony nie wiem jak ja po 2 córkach odnajde się z chłopakiem 😱😂
Przeszłam też między nimi ciążę biochemiczna.
To forum mnie trochę uświadomił chociażby w kwestii sprawdzania czy kreska na teście ciemnieje. Nigdy tego.nie robilam tylko 2 tyg i lekarz. A dzieki sprawdzaniu mozna uniknac rozczarowania...

Do góry