reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej,
Dołączam do staraczek :) ostatnie pół roku starania było na zasadzie "jak będzie, to będzie", a teraz mamy zamiar zabrać się za robotę 😁 na początku tego roku prawie byliśmy przy nadzei, ale okazało się, że to była pusta ciąża 🙄
Na dzień dzisiejszy czekam na @.
Witam i trzymam ✊ żeby jak najszybciej się udało 🙂

Ja się pokusiłam na ten "28 dni do płodności" i "Jak pokonać PCOS". Bo wtedy były na promocji jak się kupiło dwa. Ale dużo wskazówek z tych ebooków znajdziesz u nich na kanale na YouTube 😉

No ja generalnie mam dużo ebooków żywieniowych, jestem totalnym freakiem jeśi chodzi o żywienie, etykiety wszystkiego, produkty, więc może na jakiś się skuszę i zobaczę czy coś innego jeszcze będzie :)

A może nie będzie jednak? Jeszcze nie przekreślaj :) chciałabym, kiedyś tak mi się marzyło :D sama jestem z maja :D
Wiesz co, ja ten cykl miałam średnio udany. Akurat jak miałam płodne to mój mąż się nabawił kontuzji ... Coś tam próbowaliśmy, mogło mi się coś też poprzesuwać z tą owulacją - no ale szansę niewielkie 🤷 choć im bliżej okresu tym więcej taki myśli mi się pojawia ;) szczególnie, że jakoś na razie objawów nie mam, a w poprzednich cyklach na kilka dni przed okresem miałam bóle i plamienia. Ale staram się nie nastawiać, wręcz już tak sobie to przeanalizowałam, że ewentualna ciąża w tym cyklu pokrzyżowalaby moje wszystkie plany 😂

Pomidorowy pycha! Podobno dobrze żeby faceci pili i z czarnuszką, ja mojemu sypię czarnuszkę do sałatek i twarożku np. ;) A ja męczę tego buraka, no cóż zrobię wszystko żeby pomogło :)
Burak przede wszystkim wyrównuje ciśnienie i poprawia krążenie krwi :) Bardzo zdrowy! :) Miałam pić całą ciążę z uwagi na ryzyko nadciśnienia i słabsze przepływy w macicy, ale tak mi się przepił, że już nie mogłam na niego patrzeć 🤣

reklama
Hej, testy najlepiej robić wieczorem, różnie mówią ale ja robiłam ok 22 i zawsze pik wyłapany. Możesz też dwa razy dziennie jak masz czas tylko nie z porannego moczu, najszybciej z drugiego.
Jak w Trójmieście? Moje rewiry [emoji6]
Ja chyba dzisiaj 1 dc i lecimy z tematem od nowa ;)
Hej dziewczyny, dawno nie pisałam, jak mnie ominęły dobre wieści to wszystkim gratuluję dwóch kresek:) byliśmy na weekend w trojmiescie, pojawiła się @ , aż się popłakałam, że znów nic:( dzisiaj 5dc, zamówiłam testy owulacyjne z Allegro, Ktoś je polecał,
chcę w tym miesiącu spróbować:) macie jakieś wskazówki? Robić rano/ wieczorem ? Moje cykle to około 34 dni, wiec kiedy najlepiej zacząć robić? Koło 10 dnia? Kto tak, jak ja zaczyna dopiero cykl?

Do góry