nadziejka93
Fanka BB :)
Jeśli chcesz wspomóc płodność dietą to polecam dziewczyny z Akademii Płodności .Dziewczyny mam pytanie. Mam stwierdzone IO od niecałych 3 tygodni, wprowadziłam dietę, zażywam witaminy i glucophage, ogólnie mimo, że mało czasu minęło to widzę poprawę, nie jestem tak zmęczona i senna, waga poszła w dół, pod wpływem leków dostałam okres itp.
A teraz pytanie
Jakie stosujecie naturalne "wspomagacze" płodności? Słyszałam o siemieniu lnianym mielonym, całym, jako kisiel itp. słyszałam o czarnuszce. Macie jeszcze jakieś superskładniki które dodajecie do posiłków lub takie o których słyszałyście?
W maju na nie trafiłam, kupiłam dwa eBooki i razem z mężem działamy z dietą. Nie jakoś mega restrykcyjnie, ale wprowadziliśmy kilka dodatków do diety. Siemię lniane dodaje do koktajli, tylko używam już zmielonego. Do jogurtów wsypuję nasiona chia, a czarnuszke do sałatek i kanapek. I zakochałam się w kiełkach wszelkiego rodzaju dodaje do każdej kanapki. W czerwcu miałam pierwszy raz od dłuższego czasu naturalną owulację i cykl 28 dniowy. Co prawda w lipcu zrobiliśmy sobie prawie 3 tyg urlopu, więc dieta trochę poszła w odstawkę. Ale obecnie znowu działamy