reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

To też prawie równo idziemy :) testujesz? Ja miałam z ciekawości robić, choć pewnie nic się nie udało, bo mało się staralismy. Ale też się okazało, że jednak nie mam tego jednego testu - wydawało mi się, że ostatnio kupiłam dwa 🤔 ale może to i lepiej, że go nie ma :D tak to bym sobie tylko nadziei narobiła ;)
Nie, nie testuje już od dawna. Testowałabym gdyby @ się spóźniła ale moja lubi się pośpieszyć albo być punktualna.

reklama
Nie, nie testuje już od dawna. Testowałabym gdyby @ się spóźniła ale moja lubi się pośpieszyć albo być punktualna.
U mnie podobnie ;) jak kiedyś to notorycznie się spóźniał. A teraz, odkąd myślimy o dziecku i wypatruje u siebie wszystkie możliwe objawy - to przychodzi jakoś za wcześnie :D już kiedyś pisałam, że u mnie testy wywołują okres - robiłam 2razy i za każdym razem, tego samego dnia popołudniu przychodził 😂 więc może i teraz powinnam zrobić, żeby szybciej nowy cykl się zaczął 😄

O mamo! Tragedii nie ma trochę jak zimny barszcz smakuje,ale jakoś tak kiepsko podchodzi ;) Ile pijesz?
To mi tak smakował sok z buraka - trochę za słodki był. Ale zakwas to bardzo mi podpasował - ja to ogólnie zawsze też lubiłam np. sok z kiszonych ogórków, prosto ze słoika :D a pije właśnie "na oko". Mam w słoiku i prosto z niego rano popijam ;) Ty robisz swój? Ja na razie kupowałam u pani na targu, taki swojski, ale planuje sama zrobić.

Ja też od nowego cyklu startuję z wiesiołkiem 💪 czekam tylko na okres, powinien być jutro. Zobaczymy, czy będą jakieś efekty 🤔
Ja też mam termin @ na jutro albo piątek ale coś czuję że nic z tego .W tym cyklu pierwszy raz brałam olej z wiesiołka w kapsułkach , ale nie zauważyłam większych zmian , pewnie to za krótko.

Czy Wy też macie tak bolesne owulacje ? Jak długo on trwa u Was ? Mnie boli jajnik już od 31 przez 3 dni potem jeden dzień spokoju i wczoraj i dziś boli jak szalony. Na miesiączke mam mniejszy ból.

reklama
To mi tak smakował sok z buraka - trochę za słodki był. Ale zakwas to bardzo mi podpasował - ja to ogólnie zawsze też lubiłam np. sok z kiszonych ogórków, prosto ze słoika :D a pije właśnie "na oko". Mam w słoiku i prosto z niego rano popijam ;) Ty robisz swój? Ja na razie kupowałam u pani na targu, taki swojski, ale planuje sama zrobić.

Narazie kupiłam taki też niby BIO, bo nie miałam czasu swojego zrobić a muszę pić. Planuje zrobić ;)

Do góry