reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Byłam dzisiaj zbadać progesteron wyniki prawdopodobnie będą po południu. Jestem ciekawa czy miałam owulację.

Też miałam iść, ale w sumie stwierdziłam, że wszystko mi jedno ;) ten cykl spisałam na starty, więc odpuszczam wszelkie badania, testowania i powiem Wam, że w sumie spoko tak na luzie :p ja nie jestem wytrawną staraczką, bo w sumie dopiero miesiąc temu stwierdziliśmy, że zaczynamy poważniej działać. Ale już w maju miałam pierwszą "ciążę urojona" ;) trafiłam wtedy na forum, bo dziwnie się czułam - to samo w czerwcu, więc w sumie dwa miesiące mi upłynęły na obserwowaniu siebie i na wyszukiwaniu objawów. Których oczywiście było co nie miara :D a teraz? Luzik - nic nie wypatruje, bo i nie mam czego za bardzo :p

Mam ten sam termin @ i tak samo od 25.07 mam to samo uczucie jakbym miała zaraz dostać 😔 testy na razie negatywne, beta <1.2 więc pewnie i tak niedługo @ przyjdzie 😢
Ja już się nie nastawiam od kilku miesięcy 🙂 po 13 miesiącach dziwnych cykli i zmian i mdłości i raz nawet 5 dni spóźnienia....nigdy nie byłam w ciąży nawet biochemicznej. Podejrzewam, że pewnie coś jest nie tak i dopiero badania coś wyjaśnią ale nie potrafię się zebrać...jakoś mam nadzieję, że może samo się ogarnie ☹️

reklama
SA ale bardzo blade. I nie jestem pewna czy to nie są te kontrolne
A jeśli byłoby coś na rzeczy to dzisiaj byłaby ciemniejsza
Masz rację, nie ma się co nakręcać i lecieć na bete, bo niestety widoczne cienie, które nie ciemnieją rzadko zwiastują zdrową ciążę...ja miałam cienie 8 dni po owu miesiąc temu, kreski prawie nie ciemniały i to była biochemiczna...beta tylko to potwierdziła, a cienie wychodziły mi przy becie 7,71...Poczekaj jeszcze z jakieś 5 dni i jak nie przyjdzie @ to wtedy zrób jeszcze raz test i dopiero dla pewności bete 😉😊

Do góry