reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

No to mój progesteron dziewczyny 3,42. Czyli owulacji nie było ... 😭😭😭

I dzisiaj już zaczęłam krwawić na okres. 4 dni za wcześnie. Pochrzanily mi się plany z wyjazdem nad morze i z terminem wizyty w klinice. Boże.... Dlaczego ciągle muszę mieć pod górę 😔😔😔
No ja pierdziu.😔 Lekarz kiedy kazał przyjść? Jak w ogole on reaguje na to że tak szybko zaczynasz plamić? 😠
Pijaczki chodzą i zachodzą bez problemu a normalny dbający o siebie człowiek ciul bombki strzela....

reklama
Hej dziewczyny ja też niestety przechodzę na II połowę. Ostatnio trochę mi się rozregulował okres, jest w cały świat. A w tym cyklu daje mi wszystko popalić. Piersi bolą mnie już 2 tygodnie i niby trochę przestały ale nadal są odczuwalne. Brzuch mnie boli już 5 dzień jak na okres, a tutaj 34 dzień cyklu i ani widu ani słychu.

Hej dziewczyny ja też niestety przechodzę na II połowę. Ostatnio trochę mi się rozregulował okres, jest w cały świat. A w tym cyklu daje mi wszystko popalić. Piersi bolą mnie już 2 tygodnie i niby trochę przestały ale nadal są odczuwalne. Brzuch mnie boli już 5 dzień jak na okres, a tutaj 34 dzień cyklu i ani widu ani słychu.
A ilu dniowe masz cykle?

Nie nie robiłam nic, bo najdłuższy z cykli ostatnio miałam 37 ,a średnio mam cykle 30 dniowe raz jest to 27 a raz 32 . Naprawdę różnie to bywa. Mimo że biorę duphaston. Kiedyś z nim było 28 jak w zegarku.

To moze powinnas zrobic test? Mnie tez boli jak na okres, piersi tak samo. U niektorych kobiet objawy ciazy sa takie same jak na miesiaczke ;)
Pewnie masz rację. Ale boję się rozczarowania bo pewnie tak jak ostatnio to tylko PMS, a nie ciąża. Zmieniłam teraz lekarza mam nadzieję, że ten okaże się bardziej kompetentny. I czekam na ten okres trochę, bo miałam zrobić cała listę badań. A 8 .08 mam wizytę gdzie mamy podjąć jakieś konkretniejsze kroki. A gonilam męża żeby zrobił swoją listę badań, a tutaj takie przygody 🙂

reklama
@patka94 no popatrz - jak jedne to robią testy na drugi dzień po stosunku i wynajdują tam cienie kresek, a Ty nie chcesz zrobić nawet po spóźnionym okresie i objawach :D jakie to przewrotne wszystko!

Tez mam cykle różnych długości, choć ostatnio to robiły mi na złość i okres przychodził za wcześnie :p ale może warto sprawdzić, żeby wiedzieć na czym stoisz?

Do góry