reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

No to mój progesteron dziewczyny 3,42. Czyli owulacji nie było ... 😭😭😭

I dzisiaj już zaczęłam krwawić na okres. 4 dni za wcześnie. Pochrzanily mi się plany z wyjazdem nad morze i z terminem wizyty w klinice. Boże.... Dlaczego ciągle muszę mieć pod górę 😔😔😔
No ja pierdziu.😔 Lekarz kiedy kazał przyjść? Jak w ogole on reaguje na to że tak szybko zaczynasz plamić? 😠
Pijaczki chodzą i zachodzą bez problemu a normalny dbający o siebie człowiek ciul bombki strzela....

reklama
Hej dziewczyny ja też niestety przechodzę na II połowę. Ostatnio trochę mi się rozregulował okres, jest w cały świat. A w tym cyklu daje mi wszystko popalić. Piersi bolą mnie już 2 tygodnie i niby trochę przestały ale nadal są odczuwalne. Brzuch mnie boli już 5 dzień jak na okres, a tutaj 34 dzień cyklu i ani widu ani słychu.

Hej dziewczyny ja też niestety przechodzę na II połowę. Ostatnio trochę mi się rozregulował okres, jest w cały świat. A w tym cyklu daje mi wszystko popalić. Piersi bolą mnie już 2 tygodnie i niby trochę przestały ale nadal są odczuwalne. Brzuch mnie boli już 5 dzień jak na okres, a tutaj 34 dzień cyklu i ani widu ani słychu.
A ilu dniowe masz cykle?

Nie nie robiłam nic, bo najdłuższy z cykli ostatnio miałam 37 ,a średnio mam cykle 30 dniowe raz jest to 27 a raz 32 . Naprawdę różnie to bywa. Mimo że biorę duphaston. Kiedyś z nim było 28 jak w zegarku.

To moze powinnas zrobic test? Mnie tez boli jak na okres, piersi tak samo. U niektorych kobiet objawy ciazy sa takie same jak na miesiaczke ;)
Pewnie masz rację. Ale boję się rozczarowania bo pewnie tak jak ostatnio to tylko PMS, a nie ciąża. Zmieniłam teraz lekarza mam nadzieję, że ten okaże się bardziej kompetentny. I czekam na ten okres trochę, bo miałam zrobić cała listę badań. A 8 .08 mam wizytę gdzie mamy podjąć jakieś konkretniejsze kroki. A gonilam męża żeby zrobił swoją listę badań, a tutaj takie przygody 🙂

reklama
@patka94 no popatrz - jak jedne to robią testy na drugi dzień po stosunku i wynajdują tam cienie kresek, a Ty nie chcesz zrobić nawet po spóźnionym okresie i objawach :D jakie to przewrotne wszystko!

Tez mam cykle różnych długości, choć ostatnio to robiły mi na złość i okres przychodził za wcześnie :p ale może warto sprawdzić, żeby wiedzieć na czym stoisz?

Do góry