K
Katijah
Gość
To niech działa cośZacząć miec w końcu owulację.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To niech działa cośZacząć miec w końcu owulację.....
Koleżance dopiero po 2 tygodniach od terminu @ wychodziły pozytywne testy, a już dawno o tym wiedziała dzięki becie. Tak na prawdę to tylko testy, więc mogą się mylić.Ale skoro testy nie pokazują to ciąży nie ma
No jeden rozumiem ale dwa czy trzy.... HmmmKoleżance dopiero po 2 tygodniach od terminu @ wychodziły pozytywne testy, a już dawno o tym wiedziała dzięki becie. Tak na prawdę to tylko testy, więc mogą się mylić.
Ale to nie jest nakręcanie według mnie. Tak to siedzisz i myślisz, a jak zrobisz betę to będziesz miała czarno na białym co jest graneNo jeden rozumiem ale dwa czy trzy.... Hmmm
Od wczoraj zaczęły mnie całe piersi boleć i są takie nabrzmiałe, wcześniej tylko sutki czułam.
Dziwilo mnie też to że przed termin @ jak co miesiąc wyskoczyło mi kilka niedoskonałości i zniknęły. Myślałam że kilka dni potem okres przyjdzie jak zwykle ale nic.
Nie chce się nakręcać bo u mnie to zawsze kończyło się tak samo.
Dlatego też nie ciągnie mnie na betę
Męczy mnie jedynie fakt ze mam cykle 31 a dzisiaj już 38.. To czekanie wykańcza
Wiem co czujesz ja dzisiaj mam 57dc i okresu nie widać. Bardzo męczące są tak długie cykle. Chciałabym w końcu aby te cykle były max 35dniowe żeby nie być pazerna na 28dniowe cykle [emoji85]No jeden rozumiem ale dwa czy trzy.... Hmmm
Od wczoraj zaczęły mnie całe piersi boleć i są takie nabrzmiałe, wcześniej tylko sutki czułam.
Dziwilo mnie też to że przed termin @ jak co miesiąc wyskoczyło mi kilka niedoskonałości i zniknęły. Myślałam że kilka dni potem okres przyjdzie jak zwykle ale nic.
Ja miałam tak w 3 ciazach że testy mi nie pokazały wogule ciąży. Dowiadywałam się o ciazach u lekarzy na kontrolach przypadkowo.Ale to nie jest nakręcanie według mnie. Tak to siedzisz i myślisz, a jak zrobisz betę to będziesz miała czarno na białym co jest grane
Ona też robiła kilka testów i gdyby mi nie pokazała to bym jej nie uwierzyła, że jedna kreska.
Popieram. Zajęcie zajęcie i zajęcie!Musisz sobie znaleźć zajęcie, zająć się czymś, myśleć o czymś innym. Wiem, że to trudne i że to banał, sama jestem po poronieniu i jak usłyszałam, że 3 miesiące trzeba czekać to załamka, dwa z tego już mineły i czeka mnie co najmniej jeszcze dwa ze względu na wyniki badań i wytłumaczyłam sobie, że to dla dobra ciąży, dziecka i zaczęłam spokojnie o tym myśleć i teraz po prostu czekam. Chciałabym już próbować, bo nie wiem czy się uda znów szybko,ale z drugiej strony się boję.
Musisz przestać o tym obsesyjnie myśleć i tak jak pisałam moim zdaniem testowanie i robienie bety przed @ to przysprza jeszcze gorszej frustracji.
Trzymam kciuki! [emoji110]
@KiedyPytam ja mam 32 lata jeszcze jesteśmy młode [emoji23]
No jeden rozumiem ale dwa czy trzy.... Hmmm
Nie wiem kurcze co robić.Ale to nie jest nakręcanie według mnie. Tak to siedzisz i myślisz, a jak zrobisz betę to będziesz miała czarno na białym co jest grane
Ona też robiła kilka testów i gdyby mi nie pokazała to bym jej nie uwierzyła, że jedna kreska.
Nie wiem kurcze co robić.
Już myślałam żeby iść do gina ale najbliższy termin to za 3 tygodnie.