Przewrotne jak życie. Co dzień nas zakskuje raz miło raz nie. Choć uważam że wszystko dzieje się po coś. Zobaczę jak dziś nie dostanę @ to może jutro zrobię bo jeśli to nie ten dzień to ja wymiękkam najchętniej to bym dziś została w łóżku. Ale pewnie zaraz przyjdzie skoro piersi przestają trochę boleć. Mam nadzieje ze mój nowy lekarz jest cudotwórcą i uda mi się wkońcu. A jak tam u Was? Kto dziś testował?@patka94 no popatrz - jak jedne to robią testy na drugi dzień po stosunku i wynajdują tam cienie kresek, a Ty nie chcesz zrobić nawet po spóźnionym okresie i objawach jakie to przewrotne wszystko!
Tez mam cykle różnych długości, choć ostatnio to robiły mi na złość i okres przychodził za wcześnie ale może warto sprawdzić, żeby wiedzieć na czym stoisz?
reklama
Smerfetka94
Fanka BB :)
Test powtórzony, niestety nie ma mocniejszej kreski
Widzę i miałam identyczne na tym etapie [emoji846]Cześć dziewczyny, w styczniu poroniłam w 9 TC, bardzo to przeżyłam i dopiero w tym miesiącu postanowiliśmy działać. Dzisiaj jest 10dpo i wyszedł mi taki test. Widzicie tam coś? Czy mam zwidy? Pozdrawiam [emoji3531]
Ale jest widoczna?Test powtórzony, niestety nie ma mocniejszej kreski
Carry88
Moderator
Test powtórzony, niestety nie ma mocniejszej kreski
A Ty byłaś u lekarza, bo nie kojarzę? Robiłaś betę? Bo chyba większy sens mają przyrosty bety niż potwrzanie testów, testy mogą być też różnej czułości i nie wiem czy będa mocniejsze.
Lili90
A robiłaś test?Hej dziewczyny ja też niestety przechodzę na II połowę. Ostatnio trochę mi się rozregulował okres, jest w cały świat. A w tym cyklu daje mi wszystko popalić. Piersi bolą mnie już 2 tygodnie i niby trochę przestały ale nadal są odczuwalne. Brzuch mnie boli już 5 dzień jak na okres, a tutaj 34 dzień cyklu i ani widu ani słychu.
Jeszcze nieA robiłaś test?
Smerfetka94
Taki kurczę sama nie wiem. Mega mega mały cień więc nie biorę to za pozytyw.Ale jest widoczna?
Smerfetka94
Nie byłam u lekarza i nie robiłam bety.A Ty byłaś u lekarza, bo nie kojarzę? Robiłaś betę? Bo chyba większy sens mają przyrosty bety niż potwrzanie testów, testy mogą być też różnej czułości i nie wiem czy będa mocniejsze.
Okres spóźnia mi się tydzień. Wczoraj i dzisiaj sprawdzałam testem
reklama
Carry88
Moderator
Nie byłam u lekarza i nie robiłam bety.
Okres spóźnia mi się tydzień. Wczoraj i dzisiaj sprawdzałam testem
To lepiej zrobić betę i ewentualnie przyrost po 48h, u lekarza to byłby 5 tydzień? To będzie widać czy jest ciąża ja jakoś tak poszłam do lekarza.