reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, gdzie Wasze kreski? Jakoś nam wcześniej wysypało, a teraz coś cisza ;) Czekam niecierpliwie! Ja jeszcze 2 tygodnie do okresu, ale mi się będzie ciągnąć ;) Ale jestem podekscytowana wizją starań na następny cykl - aż chyba sobie kupię wiesiołka, a co :D
Ja mam 11 dni do okresu. Wiesiołka brałam do owulacji a teraz odstawiłam . Co ma być to będzie 😁

Hej dziewczyny, nadrobiłam wasze posty z weekendu , ciężko w weekend wejsc, szczególnie przy ruchliwym prawie dwulatku, zawsze coś do zrobienia.
U mnie dzis 29dc , przysiegalam ze nie zrobię testu minimum do piątku, ale nie wytrzymałam i to jeszcze robiłam po południu, oczywiście biel :/
Moje cykle to tak nawet 34 dni, piersi bolą, mam jakiś pryszcze na twarzy, więc czekam . Trzymam kciuki za Was wszystkie. Kto testuje w tym tyg?

A mam pytanie jaki powinien być śluz np w 10 dc.. Od dwóch dni jest kremowy i coraz bardziej wodnisty, rozumiecie przestaje być lepki.. Testy owulacyjne wychodzą z jedną wyraźna i druga blada kreska jeszcze negatywne.. Czy to jest normalny śluz? Na ile dni przed owolacja zmienia się na ciągnący?

reklama
Do góry