reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja betę zrobiłam pierwszy raz w życiu przy progu i powiem Ci ze nie, nawet mnie to uspokoiło, bo się nie nastawiam na ciążę jak nakręcona, tylko tydzień czekalam niecierpliwie czy się uda a teraz drugi tydzień czekam spokojnie na @

No tak, ale tak naprawdę to dopóki nie dostaniesz @ to nic nie przesadzone 😉 No mowie ja o sobie, że mnie by to gorzej męczyło a dwa nie mam też fizycznie możliwości badać np. przyrostów więc jak przyjdzie czas to pójdę po prostu do lekarza. Dlatego ja podziwiam wytrwałość 😉

Trzymam kciuki żeby małpa nie przyszła!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, owu prawdopodobnie była w sobotę. Od wczorajszej nocy aż do teraz mam ciągle brązowe plamienia i ból w podbrzuszu. Miała ktoras tak? Ock. Popsute to wszystko 🤨🤨🤨

A jaki wynik progesteronu?
Nie robiłam badan progesteronu

Kurde dziewczyny ja naprawdę Was podziwiam z tym testowaniem przed @ i lataniem na betę kilka dni po owu, nie frustruję to Was? Nie mówię tego złośliwie czy coś tylko serio podziwiam, bo ja bym się nerwowo wykończyła znając mnie. 🙄 Chyba bym pogryzła kogoś 😜
W moim przypadku bete zrobiłam przy okazji, gdyz musialam zbadac tsh po mam niedoczynnosc. Nie moglam sie powstrzymac i zrobilam tez bete, teraz zaluje bo chodze zdolowana i czekam tylko do piatku aby zrobic test

Nie robiłam badan progesteronu

W moim przypadku bete zrobiłam przy okazji, gdyz musialam zbadac tsh po mam niedoczynnosc. Nie moglam sie powstrzymac i zrobilam tez bete, teraz zaluje bo chodze zdolowana i czekam tylko do piatku aby zrobic test

No właśnie to miałam na myśli. Mnie też by to dołowało dlatego w ogóle tego nie praktykuje. Trzymam kciuki żeby coś wyszło w teście 👌

Dziewczyny dostanę szału :( raptem w piatek-sobote ewentualnie mogłam miec owulację a już brzuch boli na okres, chce mi się jeść jeść jeść i WKU**IA mnie dosłownie wszystko. Czyli okres lada dzień. Idę zbadać ten progesteron ale tylko po to żeby mieć papier dla lekarza, że nadal nie mam owulacji a nawet jak mam to tak strasznie późno (19 dc) że nie ma szans na ciążę..... Kolejny miesiac do dupy :( :( :( płakać mi się chce

Z późnej owu też może być ciąża tylko w końcu by musieli zrobić z tym wczesnym okresem coś. Bo to coś nie halo. Nawet iui czy ivf nie zakończy się ciąża jeśli ten wczesny okres będzie przychodził.
Dziewczyny dostanę szału :( raptem w piatek-sobote ewentualnie mogłam miec owulację a już brzuch boli na okres, chce mi się jeść jeść jeść i WKU**IA mnie dosłownie wszystko. Czyli okres lada dzień. Idę zbadać ten progesteron ale tylko po to żeby mieć papier dla lekarza, że nadal nie mam owulacji a nawet jak mam to tak strasznie późno (19 dc) że nie ma szans na ciążę..... Kolejny miesiac do dupy :( :( :( płakać mi się chce

Z późnej owu też może być ciąża tylko w końcu by musieli zrobić z tym wczesnym okresem coś. Bo to coś nie halo. Nawet iui czy ivf nie zakończy się ciąża jeśli ten wczesny okres będzie przychodził.
No dokładnie!!!!! Powiem temu lekarzowi w klinice że po UJ chce mi robić inseminację, jak ja za tydzień okres dostanę po inseminacji!!!! Najpierw niech zrobi z tym porzadek. Nosz kurna już chyba w klinice to mi pomogą czy tam dalej mi nikt nie pomoże w niczym????????????

U mnie dziś test na biało. Nawet podkrecenie kontrastu na zdjęciu nic nie daje... Także powoli mam to wszystko w dupie. Jak jeszcze badania nasienia mojego M wyjdą ok to się załamię...
Ja właśnie znowu się zetknęłam ze ścianą i to jest ten dzień, kiedy odechciewa mi się w ogóle mieć dziecko. Już jestem tak zmęczona tymi staraniami!!!! Mam dość. A seks to już dla mnie męczarnia. Mam obrzydzenie do samej siebie przed te wieczne okresy, przez te niepowodzenia, przez te badania 4 razy w miesiącu które g*#@o wnoszą !!!

reklama
Do góry