reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

No dokładnie!!!!! Powiem temu lekarzowi w klinice że po UJ chce mi robić inseminację, jak ja za tydzień okres dostanę po inseminacji!!!! Najpierw niech zrobi z tym porzadek. Nosz kurna już chyba w klinice to mi pomogą czy tam dalej mi nikt nie pomoże w niczym????????????
Inseminacja to kasę oni napchaja swoje kabzy a ty będziesz siedzieć i płakać. Nie pisze tego po złości ale prawda jest taka że kliniki zarabiają najwięcej na iui i ivf. Mam nadzieję że ci pomogą. Może mocniejszy progesteron w zastrzykach w największej dawce jaka można zażyć [emoji848]

reklama
Dziewczyny to znowu ja plamienie ustępuje więc powtórzyłam test ale nie z porannego moczu i kreseczka ciemnieje A bety nie mam możliwości zrobić [emoji852] lekarz dopiero jutro A obdzwoniłam w zasięgu 50 km i nikt nie ma wolnego terminu [emoji35] na już A na IP nie chcę jechać a wy co myślicie o dzisiejszym teście?
Ja miałam plamienia, z 2 czy 3 razy nawet krew poleciała a jestem w zdrowej ciąży, fajnie by było jakby cie lekarz obejrzał i dał luteinę [emoji17]

Gratuluje wszystkim kreseczkom. :*

Mam pytanie. Jak odnosicie się do ciąży w dobie tego całego koronawirusa. Obawiam się trochę o dostęp do lekarzy jesienią ;/
Ze swojego doświadczenia powiem ze przez dwa miesiące na początku ciąży tylko teleporady miałam [emoji2368] ciężko ale jakoś przeżyłam. Teraz się boję listopada co będzie bo mam termin porodu [emoji33]

Ja miałam plamienia, z 2 czy 3 razy nawet krew poleciała a jestem w zdrowej ciąży, fajnie by było jakby cie lekarz obejrzał i dał luteinę [emoji17]
Właśnie udało mi się dostać do lekarza dzisiaj mam wizytę na 16:45 trzymać ✊✊ A ja mam nadzieję że będzie wszystko dobrze 🙏

No to jestem po pierwszym usg i jest pęcherzyk ciążowy w macicy! [emoji16][emoji16][emoji16][emoji4][emoji847][emoji173] ciąża bardzo wczesna, jakiś 4 tydzień - liczyliśmy od owu wiek ciąży, bo ja @ w czerwcu nie miałam tylko krwawienie po biochemicznej, a to nie okres...kolejna wizyta za 3 tygodnie żeby zobaczyć już bijące serduszko [emoji173][emoji4][emoji4][emoji4][emoji7][emoji16][emoji847]
Gratuluję [emoji846][emoji846]

Ja będę musiała mieć włączona heparyne jak najszybciej, ale to jak przyjdzie czas to zrobię test i umowie się do lekarza. Nie mam możliwości by brać wolne i chodzić do labo np. Co 48h i sprawdzać zresztą ja mówię wykończyła bym się na pewno szybko 🙉🤦‍♀️🙈
Z jakiego powodu musisz mieć heparyne ? Ja też będę musiała mieć, do tego jeszcze acard i duphaston. Z uwagi na to że miałam zespół HELLP w pierwszej ciąży.

reklama
Do góry