reklama
Gigi Tg
Fanka BB :)
Ja mam 11 dni do okresu. Wiesiołka brałam do owulacji a teraz odstawiłam . Co ma być to będzieDziewczyny, gdzie Wasze kreski? Jakoś nam wcześniej wysypało, a teraz coś cisza Czekam niecierpliwie! Ja jeszcze 2 tygodnie do okresu, ale mi się będzie ciągnąć Ale jestem podekscytowana wizją starań na następny cykl - aż chyba sobie kupię wiesiołka, a co
Gigi Tg
SuperNo to jestem po pierwszym usg i jest pęcherzyk ciążowy w macicy! ❤ ciąża bardzo wczesna, jakiś 4 tydzień - liczyliśmy od owu wiek ciąży, bo ja @ w czerwcu nie miałam tylko krwawienie po biochemicznej, a to nie okres...kolejna wizyta za 3 tygodnie żeby zobaczyć już bijące serduszko ❤
xnightfall94
Hej dziewczyny, nadrobiłam wasze posty z weekendu , ciężko w weekend wejsc, szczególnie przy ruchliwym prawie dwulatku, zawsze coś do zrobienia.
U mnie dzis 29dc , przysiegalam ze nie zrobię testu minimum do piątku, ale nie wytrzymałam i to jeszcze robiłam po południu, oczywiście biel :/
Moje cykle to tak nawet 34 dni, piersi bolą, mam jakiś pryszcze na twarzy, więc czekam . Trzymam kciuki za Was wszystkie. Kto testuje w tym tyg?
U mnie dzis 29dc , przysiegalam ze nie zrobię testu minimum do piątku, ale nie wytrzymałam i to jeszcze robiłam po południu, oczywiście biel :/
Moje cykle to tak nawet 34 dni, piersi bolą, mam jakiś pryszcze na twarzy, więc czekam . Trzymam kciuki za Was wszystkie. Kto testuje w tym tyg?
młoda1994
Ja brałam 10 dni 2x1 i okres przychodził na 5 dzień po odstawieniu duphastonu.Hej ile dniu po stosowaniu duphastonu 2 razy dziennie przez 5 dni powinien zacząć się okres? [emoji848]
A mam pytanie jaki powinien być śluz np w 10 dc.. Od dwóch dni jest kremowy i coraz bardziej wodnisty, rozumiecie przestaje być lepki.. Testy owulacyjne wychodzą z jedną wyraźna i druga blada kreska jeszcze negatywne.. Czy to jest normalny śluz? Na ile dni przed owolacja zmienia się na ciągnący?
No i beta wyszła ujemna [emoji23] oszukały mnie te cholerne testy
A który masz dc? Nie kusi Cię iść na betę?
reklama
Martxx1
Gratulacje kochana!Dziękuję bardzo, bardzo za wszystkie gratulacje!! ❤❤
Też miałam pozytywny test w tamtym cyklu a beta ujemna. Dziwne,No i beta wyszła ujemna [emoji23] oszukały mnie te cholerne testy
Gratulacje!Dziewczyny ja już po wizycie ciąża potwierdzona dostałam luteine i za tydzień na kontrol