mi wyszedł cień cienia 10 dpo więc możliweDziewczyny czy to możliwe że w 24dc, ok 9dpo, test 25miu wyszła taka kreska? Teraz jak wysechł to jeszcze bardziej ja widacZobacz załącznik 1149818
reklama
No widaćWklejam zdjęcie suchego testu. Wiadomo, że kreski inaczej widać na żywo a inaczej na zdjęciu. Zobacz załącznik 1149831
Mi został jeden test inie wiem co z nim zrobięJa dzis zrobiłam rano ale negatyw 5 dni przed okresem, ale dzwoni mi dalej zrob test zrob test, czuje sie dzis tragicznie wręcz mdleje i niedomawiam nie wiem czy to wina pogody czy co...
Powtrzymuje się od zrobienia kolejnego testu bo ten głosik mi nie daje spokoju ale ze mam ostatni i do apteki daleko to sie powstrzymuje i czekam, szkoda ze nie mam szuflady testów
Poprostu jakos mi sie nie chce wierzyc w ten negatyw niewiem... No ale pewnie tak jest
Mama2018mama
Fanka BB :)
Hehehe zostaw moze sie kiedys jeszcze przyda kto wieMi został jeden test inie wiem co z nim zrobię
Ania95
Ja właśnie zrobiłam zamówienie testów i testów owu . Wypróbuje pierwszy raz. Dostawa dopiero w środę więc w środę testuje! O ile nie przyjdzie @ hahaJa dzis zrobiłam rano ale negatyw 5 dni przed okresem, ale dzwoni mi dalej zrob test zrob test, czuje sie dzis tragicznie wręcz mdleje i niedomawiam nie wiem czy to wina pogody czy co...
Powtrzymuje się od zrobienia kolejnego testu bo ten głosik mi nie daje spokoju ale ze mam ostatni i do apteki daleko to sie powstrzymuje i czekam, szkoda ze nie mam szuflady testów
Poprostu jakos mi sie nie chce wierzyc w ten negatyw niewiem... No ale pewnie tak jest
Mama2018mama
Wiecie co, ostatnio gdzies wpadł mi w rece artykuł w ktorym mowiono ze nawet lepiej dzien czy dwa dni przed owu starac sie żeby jakby plemniki miały czas dotrzec do macicy ale niewiem już gdzie to czytalam ciekawe czy to prawda
Może coś w tym jest w ciąży biochemicznej miałam bardzo bladą kreskę dopiero 10 dni po spodziewanej @. Wychodził wtedy 40dc. Dziś jest 32 i ani widu ani słychu nie nastawiam się na nic. Poczekam, tylko w razie pozytywnego testu muszę od razu brać duphaston, clexane i acard.Jak się nic nie dzieje to jest szansa
Ania95
Tak to prawda. Przed owu zacząć i w owu powtórzyć. Plemnik jest w stanie przetrwać średnio do 3 dni a bardziej zywotny nawet 5Wiecie co, ostatnio gdzies wpadł mi w rece artykuł w ktorym mowiono ze nawet lepiej dzien czy dwa dni przed owu starac sie żeby jakby plemniki miały czas dotrzec do macicy ale niewiem już gdzie to czytalam ciekawe czy to prawda
reklama
Taaa za dwa lataa tak serio od 2017 nie ma mnie w pracy przez ciążęHehehe zostaw moze sie kiedys jeszcze przyda kto wie