reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja dzis zrobiłam rano ale negatyw 5 dni przed okresem, ale dzwoni mi dalej zrob test zrob test, czuje sie dzis tragicznie wręcz mdleje i niedomawiam nie wiem czy to wina pogody czy co...
Powtrzymuje się od zrobienia kolejnego testu bo ten głosik mi nie daje spokoju ale ze mam ostatni i do apteki daleko to sie powstrzymuje i czekam, szkoda ze nie mam szuflady testów 🤣
Poprostu jakos mi sie nie chce wierzyc w ten negatyw niewiem... No ale pewnie tak jest
Mi został jeden test inie wiem co z nim zrobię 😆

Ja dzis zrobiłam rano ale negatyw 5 dni przed okresem, ale dzwoni mi dalej zrob test zrob test, czuje sie dzis tragicznie wręcz mdleje i niedomawiam nie wiem czy to wina pogody czy co...
Powtrzymuje się od zrobienia kolejnego testu bo ten głosik mi nie daje spokoju ale ze mam ostatni i do apteki daleko to sie powstrzymuje i czekam, szkoda ze nie mam szuflady testów 🤣
Poprostu jakos mi sie nie chce wierzyc w ten negatyw niewiem... No ale pewnie tak jest
Ja właśnie zrobiłam zamówienie testów i testów owu . Wypróbuje pierwszy raz. Dostawa dopiero w środę więc w środę testuje! O ile nie przyjdzie @ haha 🤣

Wiecie co, ostatnio gdzies wpadł mi w rece artykuł w ktorym mowiono ze nawet lepiej dzien czy dwa dni przed owu starac sie żeby jakby plemniki miały czas dotrzec do macicy ale niewiem już gdzie to czytalam 🤷‍♀️ ciekawe czy to prawda

Jak się nic nie dzieje to jest szansa😁
Może coś w tym jest :) w ciąży biochemicznej miałam bardzo bladą kreskę dopiero 10 dni po spodziewanej @. Wychodził wtedy 40dc. Dziś jest 32 i ani widu ani słychu 😂 nie nastawiam się na nic. Poczekam, tylko w razie pozytywnego testu muszę od razu brać duphaston, clexane i acard.

Wiecie co, ostatnio gdzies wpadł mi w rece artykuł w ktorym mowiono ze nawet lepiej dzien czy dwa dni przed owu starac sie żeby jakby plemniki miały czas dotrzec do macicy ale niewiem już gdzie to czytalam 🤷‍♀️ ciekawe czy to prawda
Tak to prawda. Przed owu zacząć i w owu powtórzyć. Plemnik jest w stanie przetrwać średnio do 3 dni a bardziej zywotny nawet 5

reklama
Do góry