reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Czyli idziemy nadal razem, też miałam ciężka owulację✊✊✊ kiedy masz termin @?
Fajnie będzie z kimś to dzielić👍Aplikacja pokazuje na 27 lipca, a to będzie 29 dc , a ja raczej mam takie nawet 32 dniowe, planuje testować najszybciej jak nie będzie @ 31 lipca, gdy pojedziemy na wyjazd rocznicowy, o ile tyle wytrzymam 🙈 w domu jeden test

A kolejna sprawa , dziewczyny co obserwowały swoje cykle i mają już dzieci, czy sprawdziło się wam to, że przed owulacją dziewczynka, a w trakcie i po chłopiec ? Ja wśród znajomych zaobserwowałam jedynie, że z wpadek jest więcej dziewczynek, więc tak jakby nie wiedzieli, że są te płodne, a tu bach przetrwały. Ja naiwna, kiedyś myślałam, że sobie jeszcze płeć drugiego zaplanuje🤣

A kolejna sprawa , dziewczyny co obserwowały swoje cykle i mają już dzieci, czy sprawdziło się wam to, że przed owulacją dziewczynka, a w trakcie i po chłopiec ? Ja wśród znajomych zaobserwowałam jedynie, że z wpadek jest więcej dziewczynek, więc tak jakby nie wiedzieli, że są te płodne, a tu bach przetrwały. Ja naiwna, kiedyś myślałam, że sobie jeszcze płeć drugiego zaplanuje🤣
4 dni przed owu chłopak chyba z tego co kojarzę powinna być dziewczynka:)

Oj tak mi też z tyłu głowy dzwoneczek dzwonił żeby jednak robić test. I nie ważne że wieczór 😆
Ja dzis zrobiłam rano ale negatyw 5 dni przed okresem, ale dzwoni mi dalej zrob test zrob test, czuje sie dzis tragicznie wręcz mdleje i niedomawiam nie wiem czy to wina pogody czy co...
Powtrzymuje się od zrobienia kolejnego testu bo ten głosik mi nie daje spokoju ale ze mam ostatni i do apteki daleko to sie powstrzymuje i czekam, szkoda ze nie mam szuflady testów 🤣
Poprostu jakos mi sie nie chce wierzyc w ten negatyw niewiem... No ale pewnie tak jest

reklama
Jesteśmy w tej samej sytuacji. We wtorek miałam dostać @. Testy negatywne beta negatywna. Nawet lekarz w poniedziałek mówił że nic z tego. I tak sobie czekam A on się spóźnia. Brzuch mnie boli na @ już drugi tydzień. Najpierw myślałam że się udało Ale jak wszystko wskazuje na to że jednak nie to co mam zrobić. Kontrolę miałam więc wiem że wszystko jest w porządku. A może miałyśmy późną owulacje i późno zagnieżdżenie i jeszcze nie wszystko stracone ??? :)
Jak się nic nie dzieje to jest szansa😁

Do góry