reklama
xnightfall94
Fanka BB :)
Fajnie będzie z kimś to dzielićAplikacja pokazuje na 27 lipca, a to będzie 29 dc , a ja raczej mam takie nawet 32 dniowe, planuje testować najszybciej jak nie będzie @ 31 lipca, gdy pojedziemy na wyjazd rocznicowy, o ile tyle wytrzymam w domu jeden testCzyli idziemy nadal razem, też miałam ciężka owulację kiedy masz termin @?
xnightfall94
Oglądałam dzisiaj rano chwilę pytanie na śniadanie , i tam o jakimś przełomie w badaniach, że jednak nie wygrywa najszybszy plemnik, ale komórka jajowa sama sobie wybiera, którego ,,wpuści” mega to ciekawe, że od początku to jednak my rządzimy
xnightfall94
A kolejna sprawa , dziewczyny co obserwowały swoje cykle i mają już dzieci, czy sprawdziło się wam to, że przed owulacją dziewczynka, a w trakcie i po chłopiec ? Ja wśród znajomych zaobserwowałam jedynie, że z wpadek jest więcej dziewczynek, więc tak jakby nie wiedzieli, że są te płodne, a tu bach przetrwały. Ja naiwna, kiedyś myślałam, że sobie jeszcze płeć drugiego zaplanuje
Mama2018mama
Oczywiscie ze jest kreska na jednym i drugim! Ja widzę bardzo wyraznie)))Wklejam zdjęcie suchego testu. Wiadomo, że kreski inaczej widać na żywo a inaczej na zdjęciu. Zobacz załącznik 1149831
Mama2018mama
4 dni przed owu chłopak chyba z tego co kojarzę powinna być dziewczynkaA kolejna sprawa , dziewczyny co obserwowały swoje cykle i mają już dzieci, czy sprawdziło się wam to, że przed owulacją dziewczynka, a w trakcie i po chłopiec ? Ja wśród znajomych zaobserwowałam jedynie, że z wpadek jest więcej dziewczynek, więc tak jakby nie wiedzieli, że są te płodne, a tu bach przetrwały. Ja naiwna, kiedyś myślałam, że sobie jeszcze płeć drugiego zaplanuje
Ania95
Coś już widać ale powtórz jeszczeWklejam zdjęcie suchego testu. Wiadomo, że kreski inaczej widać na żywo a inaczej na zdjęciu. Zobacz załącznik 1149831
Oj tak mi też z tyłu głowy dzwoneczek dzwonił żeby jednak robić test. I nie ważne że wieczórJa też testow owu nie robie ale za każdym razem mowie, że zrobie test przy okresie a później ciekawosc wygrywa
Mama2018mama
Ja dzis zrobiłam rano ale negatyw 5 dni przed okresem, ale dzwoni mi dalej zrob test zrob test, czuje sie dzis tragicznie wręcz mdleje i niedomawiam nie wiem czy to wina pogody czy co...Oj tak mi też z tyłu głowy dzwoneczek dzwonił żeby jednak robić test. I nie ważne że wieczór
Powtrzymuje się od zrobienia kolejnego testu bo ten głosik mi nie daje spokoju ale ze mam ostatni i do apteki daleko to sie powstrzymuje i czekam, szkoda ze nie mam szuflady testów
Poprostu jakos mi sie nie chce wierzyc w ten negatyw niewiem... No ale pewnie tak jest
reklama
Jak się nic nie dzieje to jest szansaJesteśmy w tej samej sytuacji. We wtorek miałam dostać @. Testy negatywne beta negatywna. Nawet lekarz w poniedziałek mówił że nic z tego. I tak sobie czekam A on się spóźnia. Brzuch mnie boli na @ już drugi tydzień. Najpierw myślałam że się udało Ale jak wszystko wskazuje na to że jednak nie to co mam zrobić. Kontrolę miałam więc wiem że wszystko jest w porządku. A może miałyśmy późną owulacje i późno zagnieżdżenie i jeszcze nie wszystko stracone ???