reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Tak to jest, ze jak człowiek podejrzewa ciaze to zajadalby sie "sledziami z czekolada" a jak wyjdzie negatyw to nagle cisza i nie ma sie objawow :) niedawno calkiem mialam wszystkie obajwy ciążowe i mówię jak. Nie bede w ciazy to zwariowalam no i zwariowalam:) teraz nic mi nie dolega piersi nie bola, nic konkretnego nie chce sie jesc itp, dolega mi tylko szczypanie macicy i uczucie balonika w niej :)
Szkoda ze nic nie wyszło, poczekaj na okres jeszcze nic nie jest przesadzone
Potwierdzam miesiąc temu miałam to samo już takie objawy mi wychodziły że sama się dziwiłam że na początku tyle noi mój organizm zrobił mi psikusa🤦Za to teraz bardziej pod wieczór czuje podbrzusze i pachwiny to tyle😊

Tak to jest, ze jak człowiek podejrzewa ciaze to zajadalby sie "sledziami z czekolada" a jak wyjdzie negatyw to nagle cisza i nie ma sie objawow :) niedawno calkiem mialam wszystkie obajwy ciążowe i mówię jak. Nie bede w ciazy to zwariowalam no i zwariowalam:) teraz nic mi nie dolega piersi nie bola, nic konkretnego nie chce sie jesc itp, dolega mi tylko szczypanie macicy i uczucie balonika w niej :)
Szkoda ze nic nie wyszło, poczekaj na okres jeszcze nic nie jest przesadzone

Hehe miałam tak ostatnio w poprzednim cyklu 😋 wszystkie objawy ciąży (nawet moja gin to potwierdziła) 😂 a jak przyszedł @ to wszystkie objawy minęły 😝 w tym miesiącu (3 cykl starań) już mam wrażenie podchodzę dużo bardziej lajtowo do tego tematu, choć na moim stole zaczął królować 🍍 zobaczymy czy to coś da 😂 choć wczoraj 7 dni po owu, kuł mnie prawy jajnik, co zawsze zdarzało mi się tylko w czasie owu. Ale i tak się nie nastawiam jakoś specjalnie, żeby potem nie było rozczarowania 🙂 Będzie co będzie :)

Hehe miałam tak ostatnio w poprzednim cyklu 😋 wszystkie objawy ciąży (nawet moja gin to potwierdziła) 😂 a jak przyszedł @ to wszystkie objawy minęły 😝 w tym miesiącu (3 cykl starań) już mam wrażenie podchodzę dużo bardziej lajtowo do tego tematu, choć na moim stole zaczął królować 🍍 zobaczymy czy to coś da 😂 choć wczoraj 7 dni po owu, kuł mnie prawy jajnik, co zawsze zdarzało mi się tylko w czasie owu. Ale i tak się nie nastawiam jakoś specjalnie, żeby potem nie było rozczarowania 🙂 Będzie co będzie :)
Wszystko fajnie, lajtowo też chciałabym podchodzić ale czas mnie goni 😂

U mnie 4 lub 6 dni po owu duży bol jajnika ale tez to akurat nie traktuje jako zwiastun, ja mam faze na gotowanie teraz ale nie na jedzenie tego 🤣😁 chlopaki za to zadowoleni 😁😁
Tak szczerze to czesto mam zachcianki jedzeniowe ostatnio zjadlam 2 słoiki śledzi i nie jest dla mnie czyms nie normalnym zjedzenie potem czekolady 😁 ale ogolnie naleze do osob ktore jedzą jak wróbelki a jak cos mnie najdzie tak koniec 😁😁

Witam sie w 49 DC a @ dalej nie widać . Ręce opadają [emoji23][emoji23][emoji86][emoji86]
Zaaplikowalam luteinę wczoraj . Mam zamiar brać przez 5 dni , powinna przyjść po tych 5 czy może przyjść szybciej ?

reklama
Do góry