Czekam na dobre wieściA ja właśnie @ dostałam
Uff dobrze, bo bałam się że coś nie tak.
Czyli witam w 1dc ktoś też zaczyna![]()
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam na dobre wieściA ja właśnie @ dostałam
Uff dobrze, bo bałam się że coś nie tak.
Czyli witam w 1dc ktoś też zaczyna![]()
Patrz jak małpa czekała aż test zrobięCzekam na dobre wieści![]()
Dla mnie pocieszająca jest dzisiejsza rada z OvuFrienddodam, że my z mężem staramy się o pierwszego dzidziusia, 30-tka tuż, tuż, a mój mąż marzy o trójeczce
ja to nie wiem jakim cudem jest tyle „wpadek” a jak się chce to to trwa i trwa...
![]()
Dla mnie pocieszająca jest dzisiejsza rada z OvuFriend [emoji2] dodam, że my z mężem staramy się o pierwszego dzidziusia, 30-tka tuż, tuż, a mój mąż marzy o trójeczce [emoji23] ja to nie wiem jakim cudem jest tyle „wpadek” a jak się chce to to trwa i trwa... [emoji15]
Zawsze tak jest ;-)Patrz jak małpa czekała aż test zrobię [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja to niewiem oco chodzi z objawami na ciążę, serioZawsze tak jest ;-)
U mnie dzisiaj 23dc. Objawów zero, ani na ciążę ani na okres. Humor za to wisielczy :-(
30tka co tam 30tka ja mam 32 a mąż 38i mówię, że jak nam się uda teraz (po poronieniu) to od razu rok po roku albo najlepiej bliźniaki
![]()
Tez to widzialam na OF, ale w tym cyklu mnie wqrzausunelo mi dwa razy wykres
dziwnie mi owu ustalilo
takze czekam az sie skonczy ten cykl
![]()
Ja nigdy bliźniaków nie chciałam, ale zważając na upływający czas to wole mieć już w tą stronę, niż mieć tylko jednego bombelkaa jak nie tak to jak myśle, że jak się uda to tez trzeba będzie od razu zacząć się starać o kolejnego
![]()
Właśnie mnie też coś wkurza w tym cyklu bo za późno kupiłam termometr owulacyjny (dopiero po owu xD) wiec bez mierzenia temperatury to średnio ustalić kiedy ta owu faktycznie wystąpiła (u mnie przewidziało tylko na podstawie testu owu). Jak teraz się nie uda to w kolejnym miesiącu będę już bardziej rzetelne statystyki prowadzićaaa i dodam, że wykupiłam sobie ten pakiet premium
jak coś to zawsze można zrezygnować, ale póki co ta wersja pro mi się podoba
![]()
Ja luteine biorę 7dni 3x1 i powinna przyjść w trakcie zażywania a jak nie to do 10 dni.Witam sie w 49 DC a @ dalej nie widać . Ręce opadają [emoji23][emoji23][emoji86][emoji86]
Zaaplikowalam luteinę wczoraj . Mam zamiar brać przez 5 dni , powinna przyjść po tych 5 czy może przyjść szybciej ?