reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dla mnie pocieszająca jest dzisiejsza rada z OvuFriend 😃 dodam, że my z mężem staramy się o pierwszego dzidziusia, 30-tka tuż, tuż, a mój mąż marzy o trójeczce 😂 ja to nie wiem jakim cudem jest tyle „wpadek” a jak się chce to to trwa i trwa... 😳

Załączniki

• 1360F2E5-CFD3-4D47-8985-2E9E3BEF00F1.jpeg
    1360F2E5-CFD3-4D47-8985-2E9E3BEF00F1.jpeg
    140,3 KB · Wyświetleń: 100
Dla mnie pocieszająca jest dzisiejsza rada z OvuFriend 😃 dodam, że my z mężem staramy się o pierwszego dzidziusia, 30-tka tuż, tuż, a mój mąż marzy o trójeczce 😂 ja to nie wiem jakim cudem jest tyle „wpadek” a jak się chce to to trwa i trwa... 😳

30tka co tam 30tka ja mam 32 a mąż 38 🙈🙉 i mówię, że jak nam się uda teraz (po poronieniu) to od razu rok po roku albo najlepiej bliźniaki 😱🙈💪🤦‍♀️🤣🥰

Dla mnie pocieszająca jest dzisiejsza rada z OvuFriend [emoji2] dodam, że my z mężem staramy się o pierwszego dzidziusia, 30-tka tuż, tuż, a mój mąż marzy o trójeczce [emoji23] ja to nie wiem jakim cudem jest tyle „wpadek” a jak się chce to to trwa i trwa... [emoji15]

Tez to widzialam na OF, ale w tym cyklu mnie wqrza ;) usunelo mi dwa razy wykres :D dziwnie mi owu ustalilo :p takze czekam az sie skonczy ten cykl ;)

30tka co tam 30tka ja mam 32 a mąż 38 🙈🙉 i mówię, że jak nam się uda teraz (po poronieniu) to od razu rok po roku albo najlepiej bliźniaki 😱🙈💪🤦‍♀️🤣🥰

Ja nigdy bliźniaków nie chciałam, ale zważając na upływający czas to wole mieć już w tą stronę, niż mieć tylko jednego bombelka 😋 a jak nie tak to jak myśle, że jak się uda to tez trzeba będzie od razu zacząć się starać o kolejnego 😂

Tez to widzialam na OF, ale w tym cyklu mnie wqrza ;) usunelo mi dwa razy wykres :D dziwnie mi owu ustalilo :p takze czekam az sie skonczy ten cykl ;)

Właśnie mnie też coś wkurza w tym cyklu bo za późno kupiłam termometr owulacyjny (dopiero po owu xD) wiec bez mierzenia temperatury to średnio ustalić kiedy ta owu faktycznie wystąpiła (u mnie przewidziało tylko na podstawie testu owu). Jak teraz się nie uda to w kolejnym miesiącu będę już bardziej rzetelne statystyki prowadzić 😃 aaa i dodam, że wykupiłam sobie ten pakiet premium 😛 jak coś to zawsze można zrezygnować, ale póki co ta wersja pro mi się podoba 🙂

Ja nigdy bliźniaków nie chciałam, ale zważając na upływający czas to wole mieć już w tą stronę, niż mieć tylko jednego bombelka 😋 a jak nie tak to jak myśle, że jak się uda to tez trzeba będzie od razu zacząć się starać o kolejnego 😂

Właśnie mnie też coś wkurza w tym cyklu bo za późno kupiłam termometr owulacyjny (dopiero po owu xD) wiec bez mierzenia temperatury to średnio ustalić kiedy ta owu faktycznie wystąpiła (u mnie przewidziało tylko na podstawie testu owu). Jak teraz się nie uda to w kolejnym miesiącu będę już bardziej rzetelne statystyki prowadzić 😃 aaa i dodam, że wykupiłam sobie ten pakiet premium 😛 jak coś to zawsze można zrezygnować, ale póki co ta wersja pro mi się podoba 🙂

A ja zawsze chciałam mieć bliźniaki i w sumie teraz nawet bardziej, ale jak to mówią uważaj o czym marzysz bo marzenia się spełniają 🤣💪😁

reklama
Witam sie w 49 DC a @ dalej nie widać . Ręce opadają [emoji23][emoji23][emoji86][emoji86]
Zaaplikowalam luteinę wczoraj . Mam zamiar brać przez 5 dni , powinna przyjść po tych 5 czy może przyjść szybciej ?
Ja luteine biorę 7dni 3x1 i powinna przyjść w trakcie zażywania a jak nie to do 10 dni.

Do góry