Ania95
Fanka BB :)
PięknieJa miałam nieregularne cykle przestałam o tym myśleć i bum w październiku ma urodzić się moj synek , a staraliśmy się z mężem z 5 lat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PięknieJa miałam nieregularne cykle przestałam o tym myśleć i bum w październiku ma urodzić się moj synek , a staraliśmy się z mężem z 5 lat
Wierze ze Wam tez się uda !!Pięknie
No tak idealny czas.Ja też dlatego próbowałam teraz bo u mnie różnie kombinują w pracy.Ja wprawdzie nie pracuje bo wychowuje synka 2.5 latka ale mam nadzieję ze od wrzesnia moj synek pojdzie do przedszkola (w przedszkolu okolo 15 dzieci) chcialabym zeby pobawil sie z dziećmi, a ja sobie w tym czasie moge zajsc w ciaze
Ja w każdej takie dziwne kłucie raz jedna strona raz druga podbrzusza. Dziwne że to się poprostu wiewczoraj z koleżanką na ten temat rozmawiałam i to samo mówiła że lekarz do niej że nic nie widać a ona i tak wiedziała. I przy następnej wizycie wszystko było okCzulyscie cos konkretnego dziewczyny ktore maja juz pozytywny wynik testu, ze to jest ten miesiac? jakies przeczucia, inne objawy jak zazwyczaj?
W sumie ja w kazdej ciazy wiedziałam w 1 mialam ogromne skutki juz wiedziałam ze jestem, w drugiej okropny bol kosci a w 3 od owulacji bol kregoslupa z tylu w kazdej ciąży snil mi sie tez specyficzny sen
A teraz od samej owulacji kuje mnie macica raz mocniej raz slabiej i to wcale nie przypomina boli okresowych moze cos z tego bedzie
Wszystkim się uda trzeba wierzyć że będzie dobrzeTak, tak zawitałam z 1 połowy niestety
Też trzymam kciuki. W tamtym cyklu miałam to samo też nawet wymiotowalam dwa razy i mój się cieszył a tu @ przyszła spóźniona ale miałam naprawdę myśli takie że szok.Hej,można dołączyć? Jestem na forum od dawna. Mam 3letnią córkę teraz od maja oficjalnie staramy się o rodzeństwo dla niej. Po urodzeniu cykle z regularnych książkowych 28dniowych,wydluzyly się do 31-34dni. Testy owu nic nie zupełnie nie pokazują, niby dni płodne mam dokuczliwy ból piersi i jest on obezny do pojawienia się okresu. I oczywiście niespodzianka ostatni spóźnił mi się 10 dni... nauczona wcześniejszymi staraniami nie przywiazywalam wagi do objawów,doszedł kolejny ktory u mnie zawsze zwiastowal ciążę-drzemka w dzień. Nigdy w życiu nawet przy noworodku nie miałam drzemki. Oczywiście w dniu spodziewanej miesiaczki padlam na pysk. Balonik w brzuchu... jak zawsze okazało się że są to piękne objawy absolutnie niczego.. Strasznie się ostatnim cyklem podlamalam bo weszliśmy w starania pełni nadziei i werwy,że przecież ludzie zachodzą od tak,a skoro nam się udało mimo 2 poronien to i teraz się uda. Ostatni cykl podcial mi skrzydła konkretnie,bo pewniki przy moim stepcytyzmie okazały się niczym i historia zaczyna się od nowa. Przy corce pomocne okazały się testy owu. Postaram się nadrobić wątek i poznać wasze historie i przepraszam jeśli zapytam o coś co pisalyscie juz setki razy mocne kciuki za wszystkie!
Tak naprawdę w ogole nie czułam, że to ten miesiąc... moze miałam inny pms bo zawsze tak 7-10 dni przed okresem juz chodziłam wkurzona a 3 dni przed mi przechodziło a teraz na odwrót. 3 dni przed spodziewana miesiaczka myślałam, że mnie mój mąż wykonczy jedyne co sie odezwało tak naprawdę to uraz kosci ogonowej sprzed 12 lat! W wieku 20 lat złamałam obcas schodzac po schodach i tak sobie obilam konsc ogonowa, ze tydzien nie mogłam spać na plecach... zagoiło sie i nigdy więcej nie odezwało. A teraz zaczelo mnie pobolewac. Ale nawet nie powiązałam tego z ciazaCzulyscie cos konkretnego dziewczyny ktore maja juz pozytywny wynik testu, ze to jest ten miesiac? jakies przeczucia, inne objawy jak zazwyczaj?
W sumie ja w kazdej ciazy wiedziałam w 1 mialam ogromne skutki juz wiedziałam ze jestem, w drugiej okropny bol kosci a w 3 od owulacji bol kregoslupa z tylu w kazdej ciąży snil mi sie tez specyficzny sen
A teraz od samej owulacji kuje mnie macica raz mocniej raz slabiej i to wcale nie przypomina boli okresowych moze cos z tego bedzie