reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny , a czy bierze któraś z Was Olej z wiesiołka ?:) bo dziś przyszła mi paczka z apteki i waśnie Olej w tabletkach , jutro powinnam dostać miesiączkę i nie wiem kiedy zacząć brać kapsułki :) czy od teraz czy może po @

reklama
Dziewczyny pomóżcie bo nie wiem co zrobić.
Zrobiłam TSH i wyszło mi 2.64 . Dziś byłam u internisty z inną sprawą ale przepisał mi Euthyrox 25 po 1 tabletce . Brać czy poczekać do wizyty ginekologa końcem miesiąca i pozostawić mu to? Ginekolog co prawda nic na temat TSH nie wie bo nie zlecil mi tylko robiłam Anty TPo i Anty IG i były w normach ...
Możesz mieć subkliniczną niedoczynność tarczycy ,moje przeciwciała Anty tez były w normie, a tsh z każdym miesiącem rosolo. Dlatego nie zaszkodzi jeśli zaczniesz brac te tabletki od tarczycy ,po miesiącu zrobisz tsh i będziesz widziala na jakim jest poziomie. Zachodząc w ciaze tsh moze Ci nagle skoczyć i wtedy do nieszczęścia jeden krok. Ale to tylko takie moje zdanie.🙂

Nie ma @ ani nie ma ciązy u mnie.
Zrobiłam betę - 0,2
I niestety mam rozjechane hormony - TSH 4,4
Także czas na eutyrox i zmienić trochę dietę bo sobie pofolgowałam..

Te testy to uzależnienie, mam to samo😄 niby wiesz ze za wcześnie ze nic nie wyjdzie, ale może jednak ...🤦‍♀️
Dokładnie też tak mam, ale chyba zużyje wszystkie zapasy w tym miesiącu i dam spokój z testami jak ciążowymi tak i owu.
A powiedz mi teraz, jak zrobiłam ten test to progesteron po 7-8 dniach od dzisiaj liczyć?

Dziewczyny , a czy bierze któraś z Was Olej z wiesiołka ?:) bo dziś przyszła mi paczka z apteki i waśnie Olej w tabletkach , jutro powinnam dostać miesiączkę i nie wiem kiedy zacząć brać kapsułki :) czy od teraz czy może po @
Ja biorę olej w kapsułkach z oeparola, zaczynasz od 1dc aż do dnia owu, pozniej nie bierzesz

Dziewczyny co sądzicie o kawie dla starających się o dzidziusia?
Czytałam o tym, ale jak zapytałam na staraczkach z pierwszej połowy to się dowiedziałam, żeby nie popadać w paranoje,a zastanawiałam się nad tym bo ja osobiście przed poprzednimi ciążami nie piłam kawy bo nie lubiłam, ale jak w drugiej ciąży miałam niskie ciśnienie, to czasem piłam, a teraz piję 3 rozpuszczalne dziennie

reklama
Do góry