reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Sluz nie jest jakimś wyznacznikiem, ja podczas owulacji nie mam wcale sluzu przezroczystego i rozciągliwego. Bylam na monitoringu tydzien temu owu byla, a sluzu brak. Dwa razy zaszlam w ciaze pomimo braku płodnego sluzu wiec poprostu kazda z nas jest inna.😊
obserwacja śluzu to jeden z czynników naturalnego planowania rodziny, więc jest konkretnym wyznacznikiem 😉Ale na pewno, żeby móc się tym sugerować potrzeba więcej czasu niż jeden cykl obserwacji. Trzeba się tego nauczyć, poznać swój organizm. I oczywiście, każda z nas jest inna, ale są pewne czynniki sprzyjające lub utrudniające zajście w ciąże. Biały i lepki śluz niestety należy do tych drugich. Co nie zmienia faktu, że trzymam kciuki za autorkę posta i życzę jej sukcesu 😊

Oj tak ja termin okresu mam w następny wtorek,ale chyba wytrzymam do niedzieli i sprobuje z testem😄
Ja mam termin okresu w nastepna srode i chyba tez nie wytrzymam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 to co umawiamy sie na niedziele? :D
Ja w pierwszej biochemicznej zrobilam test 3 dni wczesniej i byl na plus :) w drugiej tez kilka dni wczesniej a w 3 poronionej mialam miec zabieg usuwania pieprzyka i zrobilam bete 5 dni wcześniej z wynikiem ponad 100 tak wiec nigdy nie wtrzymalam do okresu :D
Wiecie co mi nie daje spokoju? Jak ja wytrzymam te 9 miesięcy??!!! Hehe w ciazy z synem bylo latwiej bo mialam remont calutkiego domu to to leciało a teraz to chyba jak sie dowiem o ciazy to bedzie najdłuższe 9m 😁

Część 🙂
Pozwolę sobie dołączyć do Was :)
Jestem po pracy danej nieudanej próbie - w maju miałam zabieg łyżeczkowania po poronieniu zatrzymanym.
Wczoraj po badaniach moja gin dała nam zielone światło więc dołączam do Was !
Owulacja przed nami, według lekarki w środę mamy zaczynać szaleć 😂
Trzymam kciuki za wszystkie!

Ja mam termin okresu w nastepna srode i chyba tez nie wytrzymam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 to co umawiamy sie na niedziele? :D
Ja w pierwszej biochemicznej zrobilam test 3 dni wczesniej i byl na plus :) w drugiej tez kilka dni wczesniej a w 3 poronionej mialam miec zabieg usuwania pieprzyka i zrobilam bete 5 dni wcześniej z wynikiem ponad 100 tak wiec nigdy nie wtrzymalam do okresu :D
Wiecie co mi nie daje spokoju? Jak ja wytrzymam te 9 miesięcy??!!! Hehe w ciazy z synem bylo latwiej bo mialam remont calutkiego domu to to leciało a teraz to chyba jak sie dowiem o ciazy to bedzie najdłuższe 9m 😁
To testujemy w niedzielę ☺🤞🤞

reklama
Do góry