reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Sluz nie jest jakimś wyznacznikiem, ja podczas owulacji nie mam wcale sluzu przezroczystego i rozciągliwego. Bylam na monitoringu tydzien temu owu byla, a sluzu brak. Dwa razy zaszlam w ciaze pomimo braku płodnego sluzu wiec poprostu kazda z nas jest inna.😊
obserwacja śluzu to jeden z czynników naturalnego planowania rodziny, więc jest konkretnym wyznacznikiem 😉Ale na pewno, żeby móc się tym sugerować potrzeba więcej czasu niż jeden cykl obserwacji. Trzeba się tego nauczyć, poznać swój organizm. I oczywiście, każda z nas jest inna, ale są pewne czynniki sprzyjające lub utrudniające zajście w ciąże. Biały i lepki śluz niestety należy do tych drugich. Co nie zmienia faktu, że trzymam kciuki za autorkę posta i życzę jej sukcesu 😊

Oj tak ja termin okresu mam w następny wtorek,ale chyba wytrzymam do niedzieli i sprobuje z testem😄
Ja mam termin okresu w nastepna srode i chyba tez nie wytrzymam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 to co umawiamy sie na niedziele? :D
Ja w pierwszej biochemicznej zrobilam test 3 dni wczesniej i byl na plus :) w drugiej tez kilka dni wczesniej a w 3 poronionej mialam miec zabieg usuwania pieprzyka i zrobilam bete 5 dni wcześniej z wynikiem ponad 100 tak wiec nigdy nie wtrzymalam do okresu :D
Wiecie co mi nie daje spokoju? Jak ja wytrzymam te 9 miesięcy??!!! Hehe w ciazy z synem bylo latwiej bo mialam remont calutkiego domu to to leciało a teraz to chyba jak sie dowiem o ciazy to bedzie najdłuższe 9m 😁

Część 🙂
Pozwolę sobie dołączyć do Was :)
Jestem po pracy danej nieudanej próbie - w maju miałam zabieg łyżeczkowania po poronieniu zatrzymanym.
Wczoraj po badaniach moja gin dała nam zielone światło więc dołączam do Was !
Owulacja przed nami, według lekarki w środę mamy zaczynać szaleć 😂
Trzymam kciuki za wszystkie!

Ja mam termin okresu w nastepna srode i chyba tez nie wytrzymam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 to co umawiamy sie na niedziele? :D
Ja w pierwszej biochemicznej zrobilam test 3 dni wczesniej i byl na plus :) w drugiej tez kilka dni wczesniej a w 3 poronionej mialam miec zabieg usuwania pieprzyka i zrobilam bete 5 dni wcześniej z wynikiem ponad 100 tak wiec nigdy nie wtrzymalam do okresu :D
Wiecie co mi nie daje spokoju? Jak ja wytrzymam te 9 miesięcy??!!! Hehe w ciazy z synem bylo latwiej bo mialam remont calutkiego domu to to leciało a teraz to chyba jak sie dowiem o ciazy to bedzie najdłuższe 9m 😁
To testujemy w niedzielę ☺🤞🤞

reklama
Do góry