K
Katijah
Gość
O właśnie dlatego my się pobieramy żeby nie było konkubent i konkubina@Magdusia88 a nie planujecie ślubu? My mamy tylko cywilny tak żeby tylko w sumie formalności były typu mąż, żona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O właśnie dlatego my się pobieramy żeby nie było konkubent i konkubina@Magdusia88 a nie planujecie ślubu? My mamy tylko cywilny tak żeby tylko w sumie formalności były typu mąż, żona
O podobnie. My datę ślubu już mamyJa jestem po rozwodzie teraz z nowym facetem ślubu jeszcze nie mamy
Ja brałam tabsy kiedyś przez 5 lat i to podobno oszczędza rezerwę jajnikową. To mnie trochę pociesza.Szczerze tez sie bałam wyniku od soboty co 5 min odswiezalam stronę z wynikami...
choć chyba najwiecej stresu najadłam sie przy drożności szczególnie, ze jestem po cesarce i wiem ze zrosty mogły by byc ...
Boże... pół nocy mam za sobą dziś nieprzespane, strasznie piekły mnie piersi na bokach, dosłownie żywym ogniem albo jakbym się ruską maścia rozgrzewającą natarła..
Oczywiście że pamiętamy trzymam kciuki!Cześć dziewczyny. Wracam do Was po długiej przerwie.
Czy ktoś mnie jeszcze pamięta? I czy ktoś został jeszcze ze starej ekipy, która się starała na początku roku? Mam nadzieję, że wszystkim się udało bo widzę same nowe nicki ☺
Chciałam się przedstawić. Staramy się z narzeczonym od lutego. Udało się w trzecim cyklu starań, ale niestety musiałam się pożegnać z aniołkiem w 9 tc. Bardzo to przeżyłam mieliśmy mieć synka
Po poronieniu milion badań co było przyczyną... Teraz od poronienia prawdopodobnie nie mam owulacji. Coś się pokićkało. Chociaż sama już nie wiem. Bo lekarz mówi co innego, testy owulacyjne co innego, a badania krwi też swoje
To nasz drugi cykl starań po poronieniu.
My mieliśmy w tym roku się pobrać, ale koronawirus pokrzyżował nam plany. Teraz dzidzia na pierwszym planie, a ślub będzie za jakiś czasO podobnie. My datę ślubu już mamy