reklama
Daraa_94
Fanka BB :)
Chyba nie, nauczona doświadczeniem, gdy tylko biorę test do ręki pojawia się okresW takim razie trzymam kciuki aby nie przyszła [emoji16] będziesz wcześniej testować?
Nadrabiałam wczoraj Wasze wpisy polecam Wam przeczytać książkę "Dziecięce dusze", jak mantrę powtarzam, że jestem płodna i się uda
Gryfin
W fazie lutealnejja tez nie lubię ananasa za to mój uwielbia kiedy tego ananasa należy spożywać?
Ja @ na środę i już się nie łudzę, że jej nie będzie. Chyba znowu się nie wstrzeliliśmy. Przynajmniej tak wnioskuję, bo w sobotę cały dzień miałam okropny ból głowy i bardzo nabrzmiałe piersi (nawet mąż to podkreślił). Mogło to być spowodowane skokiem progesteronu (tak myślę) a wtedy oznaczałoby, że bóle które miałam były dopiero przed owulacją i owu była 29.08, a my (siła wyższa) zakończyliśmy pracę nad bobo 26. No nic, dopiero się uczymy tak naprawdę. A więc teraz niech już przyłazi @ jak ma przyjść i zaczynamy od nowa
Sherlook
Mnie w tym cyklu nie bolało nic. A mimo tego kicha [emoji24] [emoji24] A miałam nadzieję, że jak zero objawów to ciąża.Kurcze no mnie zawsze na tydzień przed @ bolały piersi i brzuch tak samo a teraz nic [emoji2356] odkąd zaczęłam bacznie obserwować organizm to coraz mniej go rozumiem
E
Elka1993
Gość
Hej . Melduje się w swoj 26 dzień cyklu temperatura mierzona przed praca 36,9 czyli chyba @ jednak dziś nie przyjdzie
eMeczk@
No rejczel, to oni skiepscili sprawę, mam nadzieję, że ani myślą kazać Ci płacić raz jeszczeLedwo wróciłam i już przeboje [emoji23] dzwoniła Pani do mnie, żebym jutro przyjechała na ponowny wymaz biocenozy bo poprzedni zgubili myślicie, że powinnam się coś odezwać, że powinno być za darmo? (koszt ok 45 zł)
reklama
K
Katijah
Gość
Oczywiście, że nie płaciłabymLedwo wróciłam i już przeboje [emoji23] dzwoniła Pani do mnie, żebym jutro przyjechała na ponowny wymaz biocenozy bo poprzedni zgubili myślicie, że powinnam się coś odezwać, że powinno być za darmo? (koszt ok 45 zł)