reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja mimo ze juz na ostatniej prostej to ciesze sie z Waszych kreseczek jak ze swoich :) a i jak cos wiem to czasem podpowiem jak trzeba :) juz takie zboczenie ze rano oczy otwieram i sprawdzam co sie dzieje na wątkach obserwowanych przeze mnie ;) taki nawyk sie zrobil ;)
Nikt cię stąd nie wygania[emoji4] ja lubię czytać o tym jak przechodzicie ciąże. Chętnie również będę ciebie czytać.

reklama
Dziewczyny, takie pytanie. Wczoraj pierwszy raz w życiu zrobiłam progesteron (22 dc.) i wyszedł 15,9. Wiem, że niby w normie (norma laboratorium - do 18), ale interesuje mnie, czy przy takich wartościach jest jeszcze szansa, że mogłam w obecnym cylku zajść w ciążę, czy to za niski wynik? Do @ mam jeszcze tydzień.

Dziewczyny, takie pytanie. Wczoraj pierwszy raz w życiu zrobiłam progesteron (22 dc.) i wyszedł 15,9. Wiem, że niby w normie (norma laboratorium - do 18), ale interesuje mnie, czy przy takich wartościach jest jeszcze szansa, że mogłam w obecnym cylku zajść w ciążę, czy to za niski wynik? Do @ mam jeszcze tydzień.
Progesteron mówi tylko o tym że ta owu miałaś w tym cyklu. Po progesteronie nie rozpoznasz czy będzie ciąża czy nie. Dziewczyny miały nawet prawie 30 a ciazy z tego nie było.

Progesteron mówi tylko o tym że ta owu miałaś w tym cyklu. Po progesteronie nie rozpoznasz czy będzie ciąża czy nie. Dziewczyny miały nawet prawie 30 a ciazy z tego nie było.
Dziękuję. Wiem, że samej ciąży nie da się w ten sposób wykryć:). Bardziej chodziło mi o to, czy przy takich wartościach ma ona szanse w ogóle się utrzymać, gdyby jednak zaskoczyło.

Dziękuję. Wiem, że samej ciąży nie da się w ten sposób wykryć:). Bardziej chodziło mi o to, czy przy takich wartościach ma ona szanse w ogóle się utrzymać, gdyby jednak zaskoczyło.
Przy ciąży progesteron się jeszcze podwyższa także spokojnie. Jak byś np robiła betę to możesz zrobić progesteron i wtedy jak będzie niski wdrazyc za w czasu progesteron w tabelkach i powinno być wszystko ok.

Ja mam progesteron 14 coś a w ciąży jestem. Także, to chyba też nie da nam odpowiedzi. Ale szansa jest!

reklama
Do góry